Ahmet haber nerde, göremedim de ben ? Sadece "Milan Zlatan Ibrahimovic" yazmışsın da![]()
Ahmet haber nerde, göremedim de ben ? Sadece "Milan Zlatan Ibrahimovic" yazmışsın da![]()
İlk ben açayım diye hemen anlayacağınız kadar yazdımNtv kırmızı bant kaynak
![]()
AC Milan
According to ACMilan.com, Zlatan Ibrahimovic has signed for AC Milan on a loan with option to buy for 24 million Euros. Nonetheless the same statement says that he will be signing a four year contract, pending a medical.
Vikipedia'da böyle yazıyor.
Sanırım haberi yayınlarken yanlışlıkla cevap gönder'e bastı düzenle butonu olmadığı için de öyle kaldı![]()
Benim duyduğum kadarıyla da kiralanmıştı![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
bence akıllı transfer olmuş..
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
huntelaar adına üzüldüm ancak bize gelirse üzülmem![]()
Anlaşmanın detayları ilk mesajda.
Huntelaar gitti gibi birşey bu arada. Schalke istiyor.
7 tane nokta![]()
opsiyon kullanılırsa(ki kullanıcaktır) 40 ına kadar oynama fırsatı bulur 8)![]()
Böylece Robinho'y talip olan Milan Zlatan'ı alarak tercihini gösterdi. Şimdi Robi-Barca denklemi de çözülemezse Robi-BJK olur mu acaba diye bekliyoruz bakalım.![]()
Milan muradına erdi
28 Ağustos 2010 22:31 | NTVSpor.net
Milan Kulübü, İsveçli golcü Zlatan Ibrahimoviç'in transferi için Barcelona ile anlaştığını açıkladı.
![]()
İtalyan devi Milan, Zlatan Ibrahimoviç'i kadrosuna katmak için bir süredir transfer görüşmeleri yürüttüğü Barcelona ile anlaşmaya vardı. Resmi internet sitesinde "Sonunda bizim" başlığıyla açıklama yayınlayan Milan Kulübü, transfer pazarlığının olumlu sonuçlandığını duyurdu.
Ibrahimovic ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalanacağını belirten Milan, İsveçli yıldızın 2010-2011 sezonunda kiralık olarak forma giyeceği, satış opsiyonunun ise kendilerinde olacağını bildirdi.
Foto çok güzel![]()
Şunuda söyleyeyim bir sezon önce 70 milyona al sonra sonraki sezon kirala birde 24m opsiyon ver
Eto=25 m euro
![]()
çok aradın fotoyu![]()
Ntv spor koymuş valla![]()
Süper transfer Milan için...
foto süper
Barca tarihinin kazığını yedi heralde Ibra konusunda tamam kötü performans sergilemedi ama Eto'o + 40M€'da boru değil hani![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Bu adam kadar döneğini görmedim , Juventus,İnter,Milan sırada Roma mı var acaba.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
İyi para almış InterAma Burdisso'nun da Roma için kaliteli transfer olduğunu düşünüyorum.
8 milyon avro Roma'nın son yıllardaki pahalı transferlerinden biri ama Burdisso'ya değer mi tartışılır.
24 milyon euro çok az bir rakam Ibra için
az degilki yerinde bir rakam gecene sezon ne yapti? vasati asamadi bojan oynasa en az onun attigi kadar gol atardi.. barcelona ibrahimovic transferinden cok büyük kazik yedi.. milan adina iyi transfer belki italyada yeniden patlayabilir.
Bu arada barca nında boy ortalaması iyice düştü
toure>mascherno, zlatan>villa
duran toplarda sıkıtnı hem atakda, hem defansta
1990dan beri 3 büyükte de oynayan tek oyuncu olmuş Ibrahimoviç.
E forvet kalmadı Barça'da ?
Yanlış anlamayın 3.bir forvet.