ben facebookta gerekli açıklamamı yaptım. yorum yapmayacağım bu konu hakkında.![]()
ben facebookta gerekli açıklamamı yaptım. yorum yapmayacağım bu konu hakkında.![]()
Yağıza bak yaa dedim kesin artık burda görürüz yağızı ama burda da yok.
Sanırım fotoğraflar çekildiğinde Yağız ya kalkmıştı ya da istemedi çekilmek.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
En güzel olay Serhat bizi aradığında Fenerbahçe'nin tam o saniye gol atması oldu. =)) Yağız, pizza hut da yemek yerken kalktı, ondan önce fotoğraf çektirmedik.
Tek nekop,nerazzuri ve şemsi'yi tanıdım bu arada bi tahmin yapacağım.
Hafif kahverengi uzun saçlı Barahir,siyah saçlı olan Universal.
Barahir'de pek yakışıklıymış bu arada![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beni aradı lütfen buraya dikkati çekelim. O an ben olmasaydım atamayacaktınız.
Ben veliahtımı kendim seçeceğim. Bizimle birlikte en sağlam eğlenen yeni nesle vereyim diyorum Serhat nasıl olur?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Yağız yakışıklı bi kardeşimiz.. bundan gayrısını netceniz![]()
Bencede daha fazlasını isteyen Serkan'a başvursun.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
İmkanım olsaydı sizlerle tanışmayı isterdim.
Gidip Serhat'ı almakta bir şey yoktuki.Geldiğimiz yerden geri döndüm.Asıl sen maçın havasına o kadar kapılmışsınki taa beni en köşeden çağırıp Serhat'ı aldırmaya yolladın kendin gitmek yerine.Videoyu ben kırpmadım.Size söyledim zaten stadda da videonun geri kalan kısmını kayıt etmemişiz diye.Mehmet'e telefonu verirken oldu sanırım.Allah'tan kayıt kesilmiş.Hakkımda yalan yanlış bir sürü iftirada bulundunuz çünkü.
Ben maçın büyük bölümünde sizden uzak en köşede oturarak maçı takip ettim.Ama yok Şemsi en çok tezahuratı yapandı,aramızda en ateşli Şemsi'ydi gibi söylemlerde bulunarak insanları yanıltma amacı güttüdünüz ama Allah'tan kayıtta değilmiş.
Valla o verdiğim 33 liraya içim gitti.Sırf satış koymamak için geldim sizinle.Keşke Gençlerbirliği puan alsaydı da bir nebze değseydi maça gittiğime.
Yağız'ın fotoğrafının olmamasının sebebi de aramızdan erken ayrılması.O pizza hut'tayken ayrıldı.Oradayken yemek yemeğe başlamadan önce 3 fotoğraf çektim.Sonra yemek yemeye başladığımız için fotoğraf çekemedik.Yağız erken gidince de fotoğraf çekilemedik haliyle.Kısmet..
![]()
So what?
Saike
Benim gitmeme nedenim ben Serhat'ı almaya gitsem maç sonuna anca gelirdik ikimiz, o kadar merdiven ve ben yanyana bile gelmemesi gereken kelimeler.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
o 30 tl benimde içime oturdu. bi ara batuhan'a falan koltukların maliyetini sordum. eğer tanesi 3-5 tlye geliyorsa 6-7 tane kırmayı planlıyordum ama o kadar ucuza yaptıyorlarki ben saatlerce orada koltuk kırsam verdiğim para çıkmıyor.![]()
Valla hep birlikte olacaksak suda çimmeye bile razıyım.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
çarşamba günü görüştüğümüzde adayları belirleriz senle.. ben anıl'ı getirmek istiyorum. alternatifim ise eralp(gerçi millete kışın ortasında dağın tepesinde maç yaptırtıp toplu ölümlere sebebiyet verebilir.)![]()
Evet Çarşamba günü zaten gündemimiz yoğun olacak, bu konuyu da masaya yatırmalıyız.
Ben aday belirtmiyorum şimdilik ama her an sürpriz bir adayı oyuna sokabilirim.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Çarşamba günü geldiğinde arıyorsunuz beni geliyor musun diye? Yer zaten belli.![]()
aslında ben niye aygün'e veto veriyorum ya. adamı tehtid edecek bilgilere sahibim. tehtid yoluyla istediğim yerde ve zamanda buluşma ayarlattırabilirim.vetomu geri çektim aygün listedesin.
![]()
Güya benim de çıplak resimlerim varmış serhatta![]()
Mehmet senin resimlerin en son bizim tarafımızdan ele geçirildi.
Ancak sana şantaj yapmayı düşünmüyoruz. Çünkü aralıksız her buluşmaya geliyorsun, aramızdaki bazıları gibi değilsin.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Aygün kurallara aykırı bir mesaj var sil lütfen. Aman he sil valla silmessen şikayet ederim seni.![]()