-
Özil'in babasının konuşmasını dinledim ne zaman yaptı bilmiyorum ama babası bile , ki bu adam Almanya'ya göçtüklerinde 10-15 yaşlarındaydı buyuk ihtimal , yani türkiye'de doğmuş büyümüş dedeleri kurtuluş savaşında savaşmış , özil'in olması gerekenden bin kat daha Türkiye sevgisi olması gereken adam bile Almanya'nın verdiği altyapı'dan ilgilenmelerinden şundan bundan bahsediyordu .. kısacası adam babasından da böyle görmüş yapacak bişey yok . Vatan hain'i falan da değil kesinlikle çünkü adamın vatanım diye gördüğü yer burası değil . Benim kızdığım nokta bu değil zaten . Adam bas bas bağırarak Alman hissediyorum diyor . Bizde gereksiz bir sahiplenme havası var . Sanki tek başka milli takımda oynayan o . Kaldı ki teklif gelmedi diye başka milli takımı seçtim diyen (ben böyle duymuştum bi yerden yanlış olabilir) Eren Derdiyok var . Bence çok iyi futbolcu olan Gökhan İnler var , Serdar Taşçı var , büyük ihtimal hollanda'yı seçecek Oğuzhan var . Ne ilk ne son olacak yani .. Sıktı bu haberler artık .
Mesaj Yetkileri