1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Bağırsağından Vana Kolu Çıktı!

Default Bağırsağından Vana Kolu Çıktı!

Van’da mide ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan kadının bağırsağından, 10 santimetre uzunluğunda vana kolu çıktı

Alınan bilgiye göre, evindeki 10 santimetre uzunluğundaki metal vana kolunu yutan F.G, bir gün sonra şiddetli mide ağrısı şikayetiyle İpek Yolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yapılan tetkiklerde F.G’nin midesinde 10 santimetre uzunluğunda metal bir cismin bulunduğu görüldü. Doktorlar, vana kolu olduğu belirlenen cismin doğal yollarla vücuttan atılmasını bekledi. Ancak midenin ardından kalın bağırsağa yerleşen cismin doğal yollardan vücuttan atılmayacağını tespit eden doktorlar, hastaya operasyon yapılmasına karar verdi. Yaklaşık 40 dakika süren operasyonda vana kolu bağırsaktan çıkarıldı.
    Hastane yetkilileri, operasyonun başarıyla tamamlandığını, F.G’nin kısa sürede iyileşmesini beklediklerini söylediler.
    Hastanın, lohusa döneminde girdiği bunalım yüzünden metal cismi yutmuş olabileceğini ifade eden yetkililer, hastanın tedavisinin psikiyatri servisinde devam edeceğini bildirdiler.

www.ilginchaber.com

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Harbiden ilginç bi haber

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ya nasıl yutuyorsun arkadaş vanayı.Yemekten çıkacak bir şey değil.Galiba ağzıyla kapatırken vanayı yanlışlıkla yuttu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nasıl yutmuş merak ediyorum.

bugün mesut yar'la uyan Türkiye'de de çıkmıştı nasıl becerdi bunu ???

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

1-2 gün önce zekirdek.com da okudum inanamadım ve hala inanamıyorum.

Buda Resimler;

Gerçekten çok merak ediyorum nasıl becerdi acaba.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Afiyet olsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kuru kuru yememiştir inş.

Mesaj Yetkileri