-
Bende İsterdim sizler gibi buraya imzamı bırakarak "arkadaşlar bende aldım .." diyebilmeyi..Ancak elle tutulur , gözler görülür sebeplerim var ve bu sebepler beni hep engelliyor..
Orjinal almaya ilk 2008 yılında başladım ve 2009 hatta askere gittiğim yıl 2010'da bile orjinal aldım..
2009 ve 2010 steam sitesinden satın aldım..Amacım ;
* ileriki senelerde fm'yi Türkçe görebilmek..
* sevdiğim oyunu , çoğu zamanımı geçirdiğim "gerçek" diyebileceğim bir hayatı satın almak ..
* Oyunu hatasız ve sorunsuz oynamak..
Bunlar , başlıca sebeplerimdi , ancak bakıldığında , Fm her zaman hatalı çıktı..ilerleyen zamanlarda yamalar geldi , bu yamalarla birlikte oyunu yeniden new game yapmanız gerekti..bu da tüm isteğinizi alıyordu..Ayrıca yeni çıkan yamaların korsan sektöründe de gelişme ile , oyun sorunsuz olarak oynanması sağlandı..bi ara , tatile çıkma olayında hata veriyordu ki , ben o sıralar benimki iyi ki orjinal demiştim..Ama görünen o ki , onu da düzeltmişlerdi..Arada hiçbir fark kalmamıştı..Aa pardon tek fark benim 70 tl vermemdi..
Türkçe çıkacak diye senelerce , alın..destek olun.. denildi..Şimdi bakın geçen sene demo^ya koydukları Türkiye ligini bile çıkarmışlar..Üstelik Türkiye'den satışlar hiç bu kadar fazla olmamışken..Pes 2011 bile böyle bir şart koymadan Türkçeleştirdi oyunu..
Ben kimseye engel olmam , sadece görüşümü paylaştım , bazı arkadaşlar "para fazla..param yok.." der , ben böyle bişey söylemiyorum..Sadece o para ile 5 kasımda kendime 300 kontör alacağım ve fm 2011 yanında hediye gelecek..
İyi forumlar dilerim , Saygılarımla..
Mesaj Yetkileri