Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 163 sonuç

Konu: FM 2011 Demosu Yayınlandı

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

türkiye ligi neden yok?

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    türkiye ligi neden yok?
    "Türkiye'yi demoya koyma nedenimiz Türkiye'yi orijinal satın almaya heveslendirmekti.Ama almadılar.Sadece daha fazla korsanlık yaptılar."

Miles Jacobson
    <')))))>-<

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by yugi View Post
    "Türkiye'yi demoya koyma nedenimiz Türkiye'yi orijinal satın almaya heveslendirmekti.Ama almadılar.Sadece daha fazla korsanlık yaptılar."

Miles Jacobson
    Türkiye'nin orjinal oyun alım eşik enerjisi o kadar düşük değil, daha fazla vermeleri lazım, bir şeyler alabilmeleri için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

alternatif linkler daha yok mu yahu?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Stawberry için buldum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Daha önce paylaşılmış zaten.

http://www.footballmanager.com/demo
    So what?
    Saike

Ayıptır sorması neden 2 senedir bizim para birimi TL yerine YTL olarak gösteriliyor? Adamlar her şeyi yapıyor, en basit şeyi atlıyorlar.

Ek olarak: Bu oyuncuların menajerleri de mi birebir gerçek? Portföyündeki oyuncular falan?
    Last edited by Ouzy : 22.Ekim.2010 at 20:28

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    Ayıptır sorması neden 2 senedir bizim para birimi TL yerine YTL olarak gösteriliyor? Adamlar her şeyi yapıyor, en basit şeyi atlıyorlar.
    Turk lirasi ile oynamadigim icin gozumden kacmis. Simdi yazmasan belki hic fark etmeyecektim. Raporlarim, kisa zamanda duzelir.

Ek olarak: Bu oyuncuların menajerleri de mi birebir gerçek? Portföyündeki oyuncular falan?
    Hayir menajerlerin oyunda olmasi icin izin gerekli (bazi gercek olanlar ile anlasmis olabilir tabii SI).

sakary Ali Misafir

Sakatlık sorunu fazla oluyor galiba.Full sürüm çıkınca daha net bir görüş elde edebiliriz.

Ayrıca defansif olarak takımlar çok hata yapıyor gibime geliyor.Ama buna karşın neredeyse hiçbir maçım üst bitmedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ben bu oyunu oynayamıcam galiba ya herşey çok karışık. alışmak 1 ayı bulur ben buna hiç başlamayıp ygs'ye çalışsam nisan'da mühendislik fakültesine giderim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Oyunu daha yeni oynama fırsatı bulabildim.İlk olarak İngiltere ligini açtım.Yaptığım ilk şey Türk takımlarındaki oyunculara bakmak oldu.
    Demodaki skin hiç hoşuma gitmedi açıkçası.1 maç yaptım sadece.O maçtaki izlenimlerime göre 3d pek tatmin edici değil.Geçen seneki ile idare ediyordum ama bunda acayip saçma gözüküyor oyun.Adamlar gol attıktan sonra kayıyor.Kaleciler topu adeta ayaklarının üstünde kayarak tutuyorlar falan filan.Full de demo gibi olursa 3d konusunda hepimiz hayal kırıklığına uğramış olacağız.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    ben bu oyunu oynayamıcam galiba ya herşey çok karışık. alışmak 1 ayı bulur ben buna hiç başlamayıp ygs'ye çalışsam nisan'da mühendislik fakültesine giderim.
    2011'den mi bahsediyorsun, genel olarak FM'den mi bilmiyorum da eğer FM'ye yeni başlıyorsan 2010-2011 oyunlarından başlama, alışman ve kavraman ciddi anlamda zor olur. Eski oyunları bir dene derim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

quickstartları buraya birinin ekleyebilmesi mümkünmü acaba? Yada quick start olan ligleri save game olarak paylaşabilirsek güzel olur. =)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gözüme yeni bir şey çarptı.Şu ana kadar kimsenin bahsettiğini görmedim.Belki bahsedenler olmuştur.Kusuruma bakmasınlar.

Şu an oyuncularla sohbet edebiliyorum.Önce Defoe ile konuştum sonra da Mason ile konuştum.Buyurun ss :

FM 10'da sadece "Birebirde kaleciyi geç" "Kalecinin üstünden aşırt." gibi tekli sözler söylerdik.Şimdi ise olayı tamamen muhabbete çevirmişler.Gerçekten harika.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yakında hatun muhabbeti bile yapabileceğiz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fm 2011 kariyer hikayeleri konusu açılmalı artık demolardan paylaşırız

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Yakında hatun muhabbeti bile yapabileceğiz.

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006

Demoyu indirmek istemiyorum; tam sürümü bekleyeceğim. Gel 5 Kasım gel.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Turk lirasi ile oynamadigim icin gozumden kacmis. Simdi yazmasan belki hic fark etmeyecektim. Raporlarim, kisa zamanda duzelir.
    Teşekkürler. Türkiye 2. Ligi'nden falan takım alınca TL ile oynamak daha güzel oluyor.
    Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Hayir menajerlerin oyunda olmasi icin izin gerekli (bazi gercek olanlar ile anlasmis olabilir tabii SI).
    İşte acaba Zafer Kuş diye biri var mesela gerçek mi acaba falan diye merak ettim. Adamların her şeyi yaptığını söylememize gerek yok zaten ama gerçek menajerler + her menajerin ilgilendiği oyuncunun doğru olması (eğer öyleyse) biraz fazla.

steam yüklemek zorunda mıyım oynamak için? demoyu yükledim steam error exe'ye tıklayınca.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Vanilla'yı indiriyorum hadi bakalım bir de biz deniyelim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Steam şart değil ilk sayfada Steam harici seçenekler ekli durumda.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

demoyu kurdum ben steam error veriyor tıklayınca.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yugi View Post

Miles Jacobson
    Anladık , tok satıcısın .. Müşteri kaybettin , Umursama da sen hızlı yükselenlerdensin ve hızlı yükselenin inişi de hızlı olur..

"Orjinal aldık , sonra bir daha ve bir daha..Amacım Fm'yi heveslendirmek , daha iyileştirmeye yardımcı olmaktı..Ama bunu görmezden geldiler , Sadece gerilediler..Şimdi o paraya gidip bir kontör alacağım ve korsan olmanın tadını çıkaracağım , Miles Jacobson düşünerek , dostum ; Şerefe !"

Emre Sezgin

Çilekli demoyu indirdim eve gidince kurup oynamaya başlayacağım.

26. Thumbs down

Quote Originally Posted by barahir View Post
    3D kötü diyenlere bunun sadece bi demo olduğunu hatırlatmak isterim.. FM'nin hangi demosu güzeldi ki
    Vallaha bir oyunun demosu demek reklamı demektir.Kim 3D maç motorundan bu kadar kısıp kötü bir reklam yapmak ister ki.Besbelli yapamamışlar işte

27. Unhappy Maalesef olumsuz

Demoyu indirdim oynadım.Eğer bu hatlarıyla kalacaksa oyunun Fm 2010 dan çok da bir farkı yok.Bir iki ufak eklenti ve göz boyayıcı detaylardan ibaret değişiklikler.Maç motorunda en beğendiğim şeyler oyuncuların verilen taktiklere bağlı olarak yerlerinde daha gerçekçi bir şekilde bulunması ve top sürüş-pas dinamikliklerinin iyi yapılandırılması (benim için ilk ve tek artı bu maalesef).Ama maç motorundaki bu güzel gelişimleri ne yazık ki oyuncuların ayakları sabitken ilerlemesi,dönmesi,kalecinin tek eliyle topa sahip olması (kaleciler ekstra yetenekli heralde bu oyunda),oyuncuların taç atışlarını bazen göbeğinden topu fırlatarak kullanması,kafa vuruşları ve şutlarda eksik fiziksel varyasyonlar (FM10 da mevcut olmasına ramen) vb.. eksiye çeviriyor.Sıkıldım kapattım ve bidaha açmaya bile üşendim.Oysaki bugun benim için bir FM bayramı olacaktı.Anlaşılan FM direktörü Miles Jacobson blogunda sıklıkla oyunun gelişimine yönelik açıklamalar yapınca beklentilerim arttı.Oyunun orjinal versiyonunda bir mucize olur da bu eksikler (bana göre) düzelirse FM11 den devam ederim.Bunlar benim görüşlerim arkadşlar.Lütfen sizler de görüşlerinizi belirtin oyunu oynayınca.Böylece sorun ben de mi oyunda mı anlayabileyim.Herkese iyi oyunlar dilerim..

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fena değil oyun ama 3D olmamış, çok net.

benimde açıkçası şimdi oyunu açasım yok.beklentilerim çoktu bu seneki oyundan ama geçen seneden bile daha kötü bi oyun gibi gözüküyo.inşallah full çıktığında düzelmiş olur bu hatalar ama zannetmiyorum.

30. Default

Oyuna yapılan en güzel eklentiler transfer pazarlığıyla oyuncularla diyalog şeklinde canlı iletişimde bulunmak.Bunlar gerçekten güzel olmuş.Yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım.Ne kadar da 3D kötü olursa olsun bu oyunun alternatifi yok ve olmayacak da

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri