Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 163 sonuç

Konu: FM 2011 Demosu Yayınlandı

Youtubedaki fm 2011 Trailer videolarını izledigimde Herhangi Bi kayma Görmedim.Gol Sevincleri animasyonları falan düzgün.Demoda Adamlar Resman Kayarak Oynuyor.Umarım Full Sürümde Düzelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CaykurRizespor View Post
    Youtubedaki fm 2011 Trailer videolarını izledigimde Herhangi Bi kayma Görmedim.Gol Sevincleri animasyonları falan düzgün.Demoda Adamlar Resman Kayarak Oynuyor.Umarım Full Sürümde Düzelir.
    bence düzelir sonuçta bu kadar net bir hatayı gözden kaçırmış olamazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    kediye kafa attığım yerde

demo olduğu için ekleme yapılmamıştır zaten miles açıklamasında yeni gol sevinçlerinin olcağını söylemişdi o kadar emek yapıpda basit bir şey yapmz

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Demoyu indirdim oynadım.Eğer bu hatlarıyla kalacaksa oyunun Fm 2010 dan çok da bir farkı yok.Bir iki ufak eklenti ve göz boyayıcı detaylardan ibaret değişiklikler.Maç motorunda en beğendiğim şeyler oyuncuların verilen taktiklere bağlı olarak yerlerinde daha gerçekçi bir şekilde bulunması ve top sürüş-pas dinamikliklerinin iyi yapılandırılması (benim için ilk ve tek artı bu maalesef).Ama maç motorundaki bu güzel gelişimleri ne yazık ki oyuncuların ayakları sabitken ilerlemesi,dönmesi,kalecinin tek eliyle topa sahip olması (kaleciler ekstra yetenekli heralde bu oyunda),oyuncuların taç atışlarını bazen göbeğinden topu fırlatarak kullanması,kafa vuruşları ve şutlarda eksik fiziksel varyasyonlar (FM10 da mevcut olmasına ramen) vb.. eksiye çeviriyor.Sıkıldım kapattım ve bidaha açmaya bile üşendim.Oysaki bugun benim için bir FM bayramı olacaktı.Anlaşılan FM direktörü Miles Jacobson blogunda sıklıkla oyunun gelişimine yönelik açıklamalar yapınca beklentilerim arttı.Oyunun orjinal versiyonunda bir mucize olur da bu eksikler (bana göre) düzelirse FM11 den devam ederim.Bunlar benim görüşlerim arkadşlar.Lütfen sizler de görüşlerinizi belirtin oyunu oynayınca.Böylece sorun ben de mi oyunda mı anlayabileyim.Herkese iyi oyunlar dilerim..
    Yok arkadaşım senin gördüğün olumsuz şeylerin aynısını ben de gördüm, umarım orjinalde bu kadar kötü değildir. Sipariş ettim Aral'dan eğer böyleyse 3d yandık demektir

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Daha önceki demolardada bir sürü hata olmuştu. Bence demonun boyutunu daha fazla artırmamak için biraz kırpmış olabilir SI özelliklerden.

Ayrıca bende sabah 11de indirmeye başladım şu an oynayabiliyorum. 1 GB RAM ve 256 MB Nvidia GeForce FX5500 ile rahatlıkla oynadım.
    peki 3-D maç izleyebildin mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu seride aranan kaleci Simon Mignolet olacak görürsünüz. 21 yaşında ve harika bir profili var.

Pencere modunda oynamak için bir kod gerekiyordu.Bilen biri varsa söyleyebilir mi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oyunda maça girdiğimde ses yok bende niye ayarlardan baktım sesler açık acaba bilgisayarda mı problem var

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Oyunda maça girdiğimde ses yok bende niye ayarlardan baktım sesler açık acaba bilgisayarda mı problem var
    Demoda ses yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aerysnmz View Post
    Pencere modunda oynamak için bir kod gerekiyordu.Bilen biri varsa söyleyebilir mi
    preferencesdan display sekmesinde windowed modu secebilirsin koda gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    quickstartları buraya birinin ekleyebilmesi mümkünmü acaba? Yada quick start olan ligleri save game olarak paylaşabilirsek güzel olur. =)
    İngiltere ve İskoçya dışındaki quick startları save game olarak paylaşana +rep =)

preferencesdan display sekmesinde windowed modu secebilirsin koda gerek yok.
    Zaten windowed modunu seçebilmek için bir kod gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İngiltere ve İskoçya dışındaki quick startları save game olarak paylaşana +rep =)
    Bendende şuku

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben bir kod yazmadan seçebildim pencere modunu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Çilekli falan noluyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2010'dan beri öyle bir kod gerekmiyor yani en azından bende gerekmiyordu
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

bende de direk seçilmiyo windowed mod

18. Default

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    bende de direk seçilmiyo windowed mod
    Demekki Sende Sorun Var Karabülbülüm

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

oyuncu kondisyonları 2d de top ayağına gelice görünüyo güzel olmuş.. oyuncuyla kontrat görüşmesi de tat katmış oyuna günlerce transferden haber bekliyoduk bence ii bi gelişim olmuş. ama ben bu 3d maç motoruna taktım kafayı abi yazıktır yaw. walla bu arada maçtan sonra anahtar oyunculara we maçın göze batan isimleri ekrana gelio bunu da ekliim. Bu arada teeee cm 00/01 zamanında interin bi yedek kalecisi wardı Fontana die adam 43 yaşına gelmiş hala oyunda yaw ))

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

duran top organizasyonları beni hayal kırıklığına uğrattı.. eskiye göre değişen tek şey olayın görselleştirilmiş olması.. orta geldikten sonra sen şuraya geç, topu alan adam şuraya pas çıkarsın diyemedikten sonra ben ne yapayım duran top organizasyonunu.. yoksa bu dediklerim var da ben mi keşfedemedim..?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fena değil oyun ama 3D olmamış, çok net.
    Demo'dan kaynaklanıyor olabilir. 2010'da da aynı sorun olmuştu sanırsam. Hatta güncelleştirmeler geldikçe daha da kalitesi artıyor.

Strawberry versiyonunu indirdim 1.1gb 1saat 45 dk fln sürdü 3d biraz problem var gibi ama düzeliceğini umuyorum baya ayrıntı var ing gelişicek bu oyun sayesinde=)

3D rahat çalışıyor. Eminim tam sürümde dahada gelişecektir.

3D maç grafiklerinde demo olmasına rağmen gelişme var ve geçen yıla oranla kasmadan daha rahat çalıştırıyor. Bu çok önemli bir artı olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 D kendisini bilgisayar performansına göre ayarlamış bende oyuncular kaymıyor ses var taraftarlar falan var.

Arkadaşımda ise taraftarlar yok ses var oyuncular kayarak gidiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bende oyunda ses var

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    3 D kendisini bilgisayar performansına göre ayarlamış bende oyuncular kaymıyor ses var taraftarlar falan var.

Aynn Bendede Gayet Guzel Calısıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Gt9600 ekran kartı sence yetmiyor olabilirmi yada 6gb ram ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ersin123 View Post
    Gt9600 ekran kartı sence yetmiyor olabilirmi yada 6gb ram ?
    Bilmiyorumki kaymıyor bende ve ses ile seyircide var

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Bilmiyorumki kaymıyor bende ve ses ile seyircide var
    Ses ile seyirci bende de var fakat şu kayma sorunu neden oluyor anlamadım gitti.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri