Originally Posted by
koraybahce
Demoyu indirdim oynadım.Eğer bu hatlarıyla kalacaksa oyunun Fm 2010 dan çok da bir farkı yok.Bir iki ufak eklenti ve göz boyayıcı detaylardan ibaret değişiklikler.Maç motorunda en beğendiğim şeyler oyuncuların verilen taktiklere bağlı olarak yerlerinde daha gerçekçi bir şekilde bulunması ve top sürüş-pas dinamikliklerinin iyi yapılandırılması (benim için ilk ve tek artı bu maalesef).Ama maç motorundaki bu güzel gelişimleri ne yazık ki oyuncuların ayakları sabitken ilerlemesi,dönmesi,kalecinin tek eliyle topa sahip olması (kaleciler ekstra yetenekli heralde bu oyunda),oyuncuların taç atışlarını bazen göbeğinden topu fırlatarak kullanması,kafa vuruşları ve şutlarda eksik fiziksel varyasyonlar (FM10 da mevcut olmasına ramen) vb.. eksiye çeviriyor.Sıkıldım kapattım ve bidaha açmaya bile üşendim.Oysaki bugun benim için bir FM bayramı olacaktı.Anlaşılan FM direktörü Miles Jacobson blogunda sıklıkla oyunun gelişimine yönelik açıklamalar yapınca beklentilerim arttı.Oyunun orjinal versiyonunda bir mucize olur da bu eksikler (bana göre) düzelirse FM11 den devam ederim.Bunlar benim görüşlerim arkadşlar.Lütfen sizler de görüşlerinizi belirtin oyunu oynayınca.Böylece sorun ben de mi oyunda mı anlayabileyim.Herkese iyi oyunlar dilerim..