1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Crash Dump Hatasının çözümü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Bende herhangi bir takımla başladığım zaman bir defaya mahsus crush dump hatasını alıyorum.Belgelerim sports interactive içindeki crash dump klasörünü sildikten sonra bir daha hiçbri şekilde hata almıyorum.O yüzden falz canım yanmadı.Ama arkadaşımızın çalışması gayet güzel.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by M1ylanger View Post
    Senin söylediğin yöntemi deneyeli 12 gün olmuş o zamandan beri hiç hata vermedi.Yukarıda Ccleaner programı ile temizlik demişsin onu denemedim ama aslında oda mantıklı hafıza dökümlerini ve geçici dosyaları sildiği için eski kuruluma dair hiçbir şey kalmamasını sağlar.

Hatta bazı forumlar sırf üye kazanabilmek için "Crash Dump Hatası Çözümü" başlığı altında her şeyi silin baştan yükleyin gibi saçma sapan şeyler yazıyorlar.O saçma sapan yazı için bile benimde içinde bulunduğum onlarca kişi o foruma üye olup mesajın tamamını görmek için zorla istemeden konuya teşekkür mesajı yazmak zorunda kalıyor.

Crash Dump hatası alanlar bilir 2 maç oynayıp 3 maça girerken hata verip kapanması save yapmadıysan 2 - 3 hafta önceye dönmesi felan insanı çileden çıkarır.

Bu konu sabitlense iyi olur aslında CRASH DUMP hatası alanlar buraya metin belgelerini upload ederler sende loglara bakarak hata alanlara yönlendirme yapabilirsin.
    öncelikle cevap için tşşkrler.
    zannedersem yöntem derken bilgisayarım sistem bilgisini görüntüle den bulduğum yöntemi kastediyorsun zira çok yöntem sundum fakat en üstteki buydu.

her şeyi silin de çözer tabi ama çok uzun sürüyor. ben hiçbir denediğim uymazsa yapıyorum bunu ama tekrar kurmak uzun iş dediğim gibi ve esas çözümü değil olanı kaldırmayı içeriyor neden kaynaklandığını bilmediğinden tekrar sorun alıyorsun

neden teşekkür yazıldığını anlamadım. ben olsam...

ben hiçbir zaman öyle 3 maç yapmam hatırlarım fm 2006 oynarken haftada bir kaydet yapardım 6 gün ilerlerdim e 7.gün maç var ya maçta oyun beni oyundan atardı yada ben sinirlenip oyundan çıkardım her türlü 6 gün öncesine devam o yüzden günlük kayıt yapıyorum ama geçenlerde yazdığım gibi 1 gün bile ilerleyemediğim oldu maç günüydü 1.de kazanırken oyun beni attı 2.de berabere yada yeniktim ben çıktım 3.de gene attı 4.de de.5 yada 6 da kazanarak anca oyuna devam ettim kazanmadan da ilerlemem zaten. kazanamamam da aslında olmamalı zira takımı ben kurdum ama son zamanlarda bazı şeyler iyi gitmiyor. nedendir bilmem. bunun için de yeni konu açabilirim aslında zira neden olduğunu anlayamıyorum. takımın uçması lazım ama yerlerde sürünüyor zor kazanıyorum.

sabitlenmez zira yönetimle aram iyi değil beni sevmiyorlar herhalde.ben onlar için uğraşıyorum ama bi tşşkr yada yazılarımla ilgili o tarz bişey yapmıyorlar sadece yazılarımı silmek yada neden uzun falan demekle meşguller

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Bende herhangi bir takımla başladığım zaman bir defaya mahsus crush dump hatasını alıyorum.Belgelerim sports interactive içindeki crash dump klasörünü sildikten sonra bir daha hiçbri şekilde hata almıyorum.O yüzden falz canım yanmadı.Ama arkadaşımızın çalışması gayet güzel.
    1 defaya mahsus mu keşke bende de öyle olsa ben dediğini yapıyorum o zamanda uyarı vermeden kapanıyor tabi o zamanda neden kapandığını bilemiyebiliyorum.

Mesaj Yetkileri