Antrenorler sezon oncesi kadronuza uygun dizilisi belirtir. Ayni zamanda kadronun zaaflarini ve kuvvetli yonlerini de anlatir. Ona gore taktik gelistirmek size ait.
Farkli dizilis ve taktik kullanabilirsiniz tabii. Sezon basindaki calismanin yeterliligi biraz da oyunculara bagli.2-) Diyelim ki takım klasik 4 4 2 ve buna bağlı 3 taktikle oynuyor ama ben bu taktikle oynamalarını istemiyorum.Sonuçta takımın başında ben varım.Takıma istediğim uygun olan 4 4 2 den farklı 3 taktiği belirleyip bunları sezon başı hazırlık maçlarında oynatıp sezona hazır hale gelebilirmiyim?Yani sezon başı hazırlık maçları benim için yeterli olucak mı?
Zirt pirt dizilis ve taktik degistiren takimlar genelde istikrarsiz olur. Bunun nedeni de oyuncularin her taktigi biraz oynamayi bilmesi ama hic bir taktigi cok iyi oynamayi bilmemesinden kaynaklanir. Isterseniz her hafta birbirinden cok farkli taktiklerle oynayabilirsiniz. Ama basari kolay kolay gelmeyecektir.3-) Birde şu var yazdıklarınızdan anlaşılan kendi kafamıza göre bir taktiği takımımıza oynatamıycaz bu biraz sıkıcı ve tek düzelik yaratmıycak mı?(Farklı taktikleri öğrenmelerinin çok zaman alıcağından bahsetmişsiniz ona istinaden soruyorum)![]()

Alıntılı Yanıtla