@ eng1n

4-2-2-2 düşününce gözümde çok farklı formasyonlar canlandı. forvet arkasındaki ikili AML - AMR mi oynasın diyorsun yoksa ikiside AMC mi ( yazıdan AMC gibi çıkardım ). İki ön liberoda Pirlonun yanına Flamini kurtarırmı sence, ben flamini'ye genel olarak sıcak bakmıyorum açıkçası fazla bilgim yok oyundaki seviyesiyle ilgili ama sanırım box to box oynar gibi geliyor.

@ EndoplazmiK RetikuluM

transfer işi bana kalsa daha 3-4 takviye yapacam kadroya fakat klüpten para desteği yok kaleciyi adjust budget ile aldım, çok kastım yönetime fakat ısrarlar sonuçsuz kaldı. Oyuncu satmakta istemiyorum kadro derinliği yok mecbur kaldım bunlara idare ediyorum. DMC pirloyu özellikle koydum oyun kurucu olarak çünkü stoperleri ne kadar ball playing oynatsamda pirlosuz oyun kurmak zorlaşıyor anca 2 ön liberoya dönüp flamini-gattuso-ambrossini üçlüsünden birine yanında DMC görevi verirsem sanırım kafamdaki oyun stilini bozmam ronaldinhodanda amc faydalanabilirim denemek lazım. Starting strategy evimdeki ilk lig maçımda sorun oldu tavsiyene uyup attack'a döndüyorum sanırım takım rahatlar.

Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar objektif fikirleri duymak çok iyi oluyor.
Genelde hep 4-4-2 oynatırım aslında fakat robinho transferinden sonra sanırım bu sistem milan'a gitmez diye 4-3-2-1 'e döndüm ama aklımda 1 formasyon daha var ancelotti eskiden orta sahayı ambrossini-pirlo-gattuso üçlüsüyle tutup forvetin arkasında iki AMC oynatıyordu( seedorf / kaka ) sizce şu anki kadro yapısına bu sistem nasıl gider?