1 ile 30 arası toplam 175 sonuç

Konu: 3d

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Senelerdir Turksportal'dayim Perpetua ve sizinle mutemadiyen karsi karsiya geliriz senelerdir, konu SI oldugu zaman.

Her ne kadar objektif olmaya calissaniz da, cogu zaman o ince cizginin uzerine basip geciyorsunuz oteki tarafa, can cikar huy cikmaz tabi, ne yapalim.
    Benzer seyi bir baska hak etmeyen kisi icin yazin, ona da itiraz ederim. Ama genelde FM konusunda yazdigim icin oyle goruyorsunuz.

Burada da mi SI'i koruyorum? Yoksa yanlis gordugum bir seye tepki mi veriyorum?

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=156

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Benzer seyi bir baska hak etmeyen kisi icin yazin, ona da itiraz ederim. Ama genelde FM konusunda yazdigim icin oyle goruyorsunuz.

Burada da mi SI'i koruyorum? Yoksa yanlis gordugum bir seye tepki mi veriyorum?

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=156

Iste sizinle ayriliga dustugumuz nokta bu; FM'den bahsetmiyorum ben, kimi zaman SI yandasi gibi gozukmenize sebep olan yaklasiminizdan bahsediyorum. Konu FM degil ki,grafiksel bir sikinti var, herhangi bir oyunda da olabilecek bir durum. Konu SI'nin gelistirdigi bir oyunda bir grubun yasadigi probleme karsi yer yer ukalaliga varan bir kayitsizlik sergilemeleri.

Yorumlari SI'nin hakedip haketmemesi gibi bir durum olmaz, koskoca bir firmayi bir sahis savunamaz, yonlendiremez de.

Glenn'e ozel mesaj atmissiniz da ondan dolayi cevap vermis, allalaa, tenezzul etmesi icin sizin mudahil olmaniz mi lazim bu duruma? Siz Turk milleti adina kendisine aciklama yapacak ve "bunlar boyle iste ya, idare et" tadindan bir fikir beyan edecek konumda degilsiniz. Anlatmak istedigim bu; objektif olmak herkese karsi ayni mesafede olmaktir, belirli sahis ve zumrelere karsi degil.

Sahsinizla bir problemim yok ama senelerdir anlasamadigimiz bu konuda yine bir yere varamayacagimiz icin ben daha fazla yorum yapmak ve forum takipcilerinin gozlerini yormak da istemiyorum.

Iyi aksamlar.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Iste sizinle ayriliga dustugumuz nokta bu; FM'den bahsetmiyorum ben, kimi zaman SI yandasi gibi gozukmenize sebep olan yaklasiminizdan bahsediyorum. Konu FM degil ki,grafiksel bir sikinti var, herhangi bir oyunda da olabilecek bir durum. Konu SI'nin gelistirdigi bir oyunda bir grubun yasadigi probleme karsi yer yer ukalaliga varan bir kayitsizlik sergilemeleri.

Yorumlari SI'nin hakedip haketmemesi gibi bir durum olmaz, koskoca bir firmayi bir sahis savunamaz, yonlendiremez de.

Glenn'e ozel mesaj atmissiniz da ondan dolayi cevap vermis, allalaa, tenezzul etmesi icin sizin mudahil olmaniz mi lazim bu duruma? Siz Turk milleti adina kendisine aciklama yapacak ve "bunlar boyle iste ya, idare et" tadindan bir fikir beyan edecek konumda degilsiniz. Anlatmak istedigim bu; objektif olmak herkese karsi ayni mesafede olmaktir, belirli sahis ve zumrelere karsi degil.

Sahsinizla bir problemim yok ama senelerdir anlasamadigimiz bu konuda yine bir yere varamayacagimiz icin ben daha fazla yorum yapmak ve forum takipcilerinin gozlerini yormak da istemiyorum.

Iyi aksamlar.
    Ortada bir kayitsizlik yok. Bunu siz yanlis anliyorsunuz. Kayitsizlik olsa duvara carptik, su asamada daha fazla bilgi almadan yapabilecegimiz bir sey yok seklinde bir yaziyi kimse yazmazdi. Konuya cevap bile yazmaz ve iyice kustah olmak istiyorsa kilitlerdi.

Orada korudugum da SI degil. Orada bir calisan ve insanlara yardimci olmaya calisan bir insan!

Turk, Ingiliz. Musteri, satici fark etmez. Insan bu yahu!

Dolmustan inerken tesekkur ederim dedigimde dolmus soforu sasiriyor. Alismis cunku kendisine kibar davranilmamasina. Ama bu adam Ingiliz. Bu adam da isini yaparken kendisine kotu davranilmasini hak etmiyor.

Mesaj Yetkileri