-
Sana demiyorum ortaya attım zaten senın sslerin acıklıyor herseyi ortaya attım ben bu konuya oldu ama cogu mesajları hikaye buluyorum oyunu bilmeyenler atıp tutuyor birçok konuda bariz şekilde belli oluyor bu elemanlar ama kimse bu konuda birşey yazmıyor ilginç acıkcası bendemi bi sorun var anlamadım eğer Galatasaraya ilk 5 günde bütün stafflarını 5 yıldızlı yapabiliyorsan ben sana çok rüya görüyorsun derim.Fmde Mario oyunu değil 5 yıldız veren stafflarında orta sınıf takımlara gelmeside hiç mantıklı değil zaten gelmiyorda.Birde ben Emre çolak fln hiçbir oyuncu bu kadar gelişemez fln demedim Emre gelişebilir ne diyim ahmette gelişir mehmette gelişir hiç gelişmezmi diyorum ben seçin barçayı seçin r.m yi veya diğer bütün avrupa devlerini seçin yaparsınız 5 günde 5 yıldız ama bu saçma yorumlardan kaçının biraz düşünerek ve gerçekci yorumlarda bulunun.Bu arada benim yazdıklarım sadece emre konusunu değil toplu konulara bir yorumdur kimse yanlış anlamasın tabiki oyuncular gelişebilir messide olabilir ona hiçbir sözüm yok.Türklerden Musa Çağıran ve Nuri Şahinde kullanmayı bilirseniz en iyi türk oyuncuları oluyor(ardayı solluyor).Benim sözüm sadece stafflara 4 en fazla 4,5 staff getirebilirsiniz(galatasaraya ilk sezonda, Fitness-Taktik ve kaleci antrenörleri hariç).Eğer aksini söyleyen varsa kanıtlarıyla getirsin koysun foruma resmini ama geniş bir şekilde personalin kontratını,eski takımını,geçmişini,profilini ve senin önerdiğin kontratı ve onun isteklerini bi resim halinde buraya assın sonrada antrenorlere gelip 5 yıldızını göstersin herkes içinde özür dilicem ondan.Ama hiçbir şekilde bunu yapması galatasarayda imkansız.Yoksa biri emreyi messi yapmış biri ilk sezonunda dzekoyu almış bunlar benim umurumda değil zaten bunlardanda ben çok yapıyorum.Hikayeciler şimdi forumu bıraksın kitap yazmaya başlasın.
Mesaj Yetkileri