Quote Originally Posted by Archnia View Post
bak güzel kardeşim 2. mesajımın başında ne yazmışım seninle alakası yok demişim dime benim yorumlarım sadece toplu bir eleştiridir senin paylaşımınla ilgisi yok hala bişeyler aramaya çalışma mesajlarımın içinde zaten benim mesajlarımı anlayıp ona göre konu hazırlayanlar çok olıcaktır bundan sonra,hikayecilerden en azından bi kısmından kurtarıcak bizi bu mesajlarım anladın.Hala sen emreymiş,dzekoymuş diyorsun bende diyorumki bak emreyle alakası yok ben toplu forumu geziyordum mesajlar canımı sıktı en üstteki konuyuda bu görünce buna yazdım eleştirilerimi bu kadar basit inş anlamışındır artık.

Sana burda o lafları bana dediğini tek tek kanıtlardım ama kendimi gereksiz bu tartışmanın dışında tutmayı yeğliyorum. Kimsenin kusurunu aramak ya da sözlerinden kendime bir pay çıkarmak gibi bir niyetim yok. Kendinizi FM iyi niyet elçisi ilan edebilirsiniz. Ama her şeyden önce bu kadar iyi niyetli birinin benden 28 perde üstten konuşup "şimdi anlamışsındır yok basittir" demesi canımı sıkar.

Bundan sonra karalamak yerine önce SS'lere -ne konusu olursa olsun- bakmanı sonra SS'lerde denilen olayı tecrübe etmeni sonra gelip buraya konuşmanı tavsiye ederim sana. Hani sen dedin ya "benim mesajlarımı anlayıp ona göre paylaşım yaparlar." belki senin tarzındaki insanlar da benim mesajımı görüp ona göre hareket ederler..