Kendini bu şekilde gündemde tutabiliyor çünkü.
Kendini bu şekilde gündemde tutabiliyor çünkü.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ayrıca Lavezzi 7 numarayı giymiyor mu Napoli'de ?
Lavezzi'nin neresi cok özel standartin biraz üstünde öyle Messi gibi üstün yeteneklerede sahip degil niye bu kadar övmüs Maradona'nin uzaktan akrabasi olabilir mi acaba![]()
Milan başkanı, Juventus'un efsane forvetini kadrolarına katmak istediklerini iddia etti.
AC Milan'ın patronu Silvio Berlusconi, rakipleri Juventus'un sembol ismi Alessandro Del Piero'yu takımda görmek istediğini söyledi.
Haziran ayında Juve'den ayrılacağı iddia edilen Del Piero'yu Milan'a transfer etmek istediğini saklamayan Berlusconi, konuyla ilgili İtalyan haber ajansı Agi'ye konuştu.
"Ocak'ta yıldız bir futbolcu istiyorum" diyen Berlusconi, "Kaybettiğimiz Juventus maçından sonra soyunma odasına gidip oyuncuları tebrik ettim, özellikle de Del Piero'yla konuştum. Ona sözleşmesinin bittiğini bildiğimi söyledim ve kendisine Milan'da oynama şansını sundum. O sıradışı bir şampiyon. Kariyerini Milan'da bitirmesini isterdim" ifadelerini kullandı.
35 yaşındaki Del Piero, Juvenuts'a 1993 yılında Padova'dan transfer olmuştu.
Berlusconi galiba yaşı 34'ten fazla olan her isme teklif gönderiyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Juventus efsanesi de Milan'a koşa koşa gelecek zaten(!).
berlusconi şaka maksatlı söylemiştir umarım 35 yaşındaki adamı ne yapalım ???
maradona gündemde kalmak istiyor o yüzden herkesi veliahtı ilan ediyor...
onu bunu bilmiyorumda Milan'a gecen hafta attigi gol cok iyiydi
Messi nin ondan daha iyi oldugunu gorunce baska birini bulmus![]()
adamın 30 + adamlara zaafı var![]()
Ben 34 yaşına geLince bana da tekLif yaparmı acaba ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
V
Milan'ın yıldız futbolcularından Zlatan Ibrahimovic antrenman sırasında takımın savunma oyuncularından Oguchi Onyewu ile yumruk yumruğa kavgaya tutuştu.
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'a kısa bir süre önce transfer olan Zlatan Ibrahimovic ve Oguchi Onyewu, antrenman sırasında birbirine girdi.
Milanello Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda, Ibrahimovic, Onyewu'nun kontrolündeki topa yatarak müdehale etti. Müdehalenin etkisiyle kendini yerde bulan Onyewu, ayağa kalkıp Ibrahimovic'e saldırarak boynunu sıkmaya başladı. İbrahimovic'in de yumruklarla yanıt vermesi üzerine bir anda iki futbolcu şiddetli bir kavgaya tutuştu. Bu arada birbirlerine ağır hakaretler etmeyi de ihmal etmeyen futbolcuları, takımın diğer oyuncuları araya girerek güçlükle ayırdı. Ancak futbolcuları sakinleştirmek mümkün olmayınca antrenmana bir süre ara verilmek zorunda kalındı
Onyewu alır![]()
Aynen Onyewu alır![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İbra sopaLamıştır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Onyewu guzel bi benzetmiştir![]()
Onyewu bırakmaz
onyewu ağlatmıştır bebeyi![]()
İbra tekvandocuydu yanılmıyorsam![]()
Sonucu kestirmek çok güç üst biter ikiside çok hırpalanır![]()
İbra gittiği her yeri karıştırmaya devam etsin ondan sonra büyük topçuyum diye geçinsin
İbrahimovic'e Yılmaz Vural gibi bir teknik direktör gerekli.![]()
Inter'in emektar yıldızı Zanetti, futbolu bıraktıktan sonra da Inter'de görev almak istediğini belirtti.
Arjantin Milli Takımı ve Inter'in deneyimli oyuncusu Javier Zanetti, futbolu bıraktıktan sonra da İtalya'da kalacak gibi gözüküyor.
FIFA.com'a açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, "Inter'in yeri benim için çok ayrı. Kulübünde benzer düşünceler içinde olduğunu düşünüyorum. Futbol kariyerimi noktaladıktan sonra, Inter'e hizmet etmeye devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu.
1995 yılından bu yana Inter forması giyen Zanetti, 700'ün üzerinde maçta forma giydi.
NTVSPOR
İtalya'da Zanetti,Türkiye'de İbrahim Üzülmez. Gerçekten profesyonellikleriyle örnek olacak oyuncular.
Onyewu Fm 2010 da taç atışı 20'di kollarıda güçlü yani Onyewu ezer.
bizim Deli İbo alır tabikide adam tekvandocuydu galiba![]()
peki Bülent Korkmaz ?