1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: ltc editör!!!

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default ltc editör!!!

büyük yamalar çıkana kadar 11.1 sürümünde kendimce birkaç şeyi türkçe yapıp oynamak istiyorum..ama nasıl türkçe yapacağım.?ltc eitörden yaptığım çeviriler oyunda gözükmüyor..ltf uzantılı yaptım yine olmadı..bilen birileri yanıtlarsa çok çok sevinirim..

orjinal dil dosyası üzerinde değişiklik yaparsan oyun bunu farkediyor ve o dili iptal ediyor test ettim-onayladım.
    fm 2011'in kurulu olduğu klasörde updates isimli bir kısım göreceksin. içerisinde dillerle ilgili bir klasör daha var. o dosyalarda değişiklik yapıldığında oyun içinde görünüyor ancak bir sorunda orada var ne kadar değişiklik yaparsan yap sadece en son yaptığın değişiklik oyun içinde görünüyorr. Buna daha çözüm bulamadım, denemeler yapıyorum bende.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

data içerisinde uptade klasörü var. ama uptades klasörü içerisinde sadce config.xml var..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

11.1 i yüklemediğim için sadece configi görüyorum.akşam 11.1i indirir bende bişeyler denemeye başlarım...
    ama senin dediğine göre çeviri yapmışsın sen..yani sadeceen son değişiklikler derken..?

bide değişikliği ltcden mi yoksa başka programlardanmı yapıyorsun?

Başka uygun bir program var mı bilemiyorum. FM2010'da ltc editor kullanıyordum, yine aynı programı kullandım. Son değişiklik derken şöyle mesela 10 tane cümleyi değiştirdim, oyuna girdiğimde sadece değiştirdiğim 10. cümle aktif, diğerleri değil.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yeni uptadesi yaptım..update11.10 daki language klasöründeki english.ltc 2 kbidi... normal datada olan languageyi attım oraya üstünde değişiklikler yaptım olmadı..yani sende son kelime olmuş bende hiç olmadı..

Benim yöntemim şuydu. English (us) orjinal dil dosyasını farklı bir yere kopyaladım. birkaç değişiklik yapıp şu şekilde kaydettim. ''save just...'' isminde bir seçenek var, ona tıkladım. gelen ekranda editted seçeneğini işaretleyip save dedim. ismini değiştirerek tabi (english (us) 2 gibi.) orjinal dosyaya birşey olmasın diye.
    sonra bu edindiğim yeni .ltc uzantılı dosyayı updates kısmındaki english (us) ile değiştirdim. sadece son yaptığım çeviri oyunda aktif oldu. Hepsini nasıl yapıcaz onu bulamadım henüz

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

evet denedim bendede aynısı oldu...sadece son yaptığım değişiklik kaydoldu..added diyince hiçbirşey olmadı...diğer seçenekleride deneyeyeim bi...

SI Games in 11.1 güncellemesiyle oyunu türkçeleştirmek isteyenlere bi önlem getiridğini düşünüyorum ben. böylede daha cok orjinal satılıp direk türkçe çıkasını özendirmek için türkçe çevirileri engellediklerini düşünüyorum bilmem katlılrmısınız

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

olabilir.. ama illaki bir çözümü olmalı ya bu işin...
    en son yaptığım kelime türkçe oluyor diğerleri olmuyor olacak iş değil..herşeyi denedim olmuyor...

Quote Originally Posted by enesx86 View Post
    SI Games in 11.1 güncellemesiyle oyunu türkçeleştirmek isteyenlere bi önlem getiridğini düşünüyorum ben. böylede daha cok orjinal satılıp direk türkçe çıkasını özendirmek için türkçe çevirileri engellediklerini düşünüyorum bilmem katlılrmısınız

Güncellemeyi yüklemeden önce bende 2010dan uyarlanan dosyayı kullanıyordum 11.1 yamasını yükleyince kullanamaz oldum sanırım sen haklısın türkiyedeki pazar için böyle bir yöntem geliştirmeye çalışıyorlar sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

not defteriyle deneyim fm 2010'da oluyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Bu nasıl iştir yav. Bu Sİ İyice azıttı oyun bana bakıyor ben oyuna bakıyorum.

evet arkadaşlar SI bimiştir. edindiğim son bilgilere göre oyunun dil dosyası koruma altına alınmış.yani artık CM ye geçme zamanı gelmiştir.

Arkadaşlar Türkçeye çevriliyo. Tek farkı LTC editörde yaptığınız çeviriyi aynı programdan ltf formatına çevirip dil klasörüne atmanız. Yani ltc formatını kabul etmiyo oyun ama ltf formatıyla tüm çeviriyi kabul ediyo. Ben kendim yaptığım çevirileri oyuna yansıttım bu yöntemle.

hemen denemelere başlıyorum, sağol verdiğin bilgiler için

Smile

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    hemen denemelere başlıyorum, sağol verdiğin bilgiler için
    Önemi yok dostum. Umarım yardımcı olabilmişimdir

inşallah olur merakla bekliyoruz yaptığınız yamalarıda paylaşın lütfen

Mesaj Yetkileri