1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: FM oynayan en büyüğümüz kim?

Hybrid View

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Bir ay sonra 27yi dolduruyorum ama 13 yildir vazgecemiyorum bu sevdadan.

En cok da 97 yilinda, yeni oyun acilirken en ustte renkleriyle birlikte gecis yapan takim barlarini izleyip, arada Turk takim isimlerini yakalayip ufak mutluluklar yasamayi ozledim..

2001 yilindan beri hep kucuk takimlarla baslayip, yukselebilirsem buyuklere gider oldum, 2005 yilindan beri de Hollanda 2. Ligi ile acilis yapma gelenegi olusturdum. (Bu seneye kadar acilisin adi bile belliydi; Go Ahead Eagles.. Ama bu sene Sparta deneyimi ile "yeni bir sayfa" actim FM hayatimda)
    Aynen bende artık büyük takım seçemez oldum ya. Orta sıralardan bir takımı şampiyon yapana kadar oynuyorum genelde. Benimde en çok özlediğim futbola bu kadar hakim olmadığım yıllarda Fm2005 te Guarin i bulmamdı. O zamanlar büyük olaydı benim için gidip kolombiyadan birini bulmak. Şimdiki Neymar ı bulmak gibi bişey ama artık o kadar geliştiki neymar zaten kıtalararası üne kavuşmuş durumda şuan.
    Ah Guarin ah ne maçlar kazandıydık seninle.Uzun şut 20 zaten orta sahadan goller offf offf.
    Soora Evandro Roncatto,De La Cuesta,Temur Altunhan,Freddy Adu,Cesar Carignano,Diego Ribas,Robinho o oyunun efsaneleriydi ya...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post

Soora Evandro Roncatto,De La Cuesta,Temur Altunhan,Freddy Adu,Cesar Carignano,Diego Ribas,Robinho o oyunun efsaneleriydi ya...

cm 2001 ve sonraki birkac yil; Maxim Tsigalko derim, demezsem CM/FM Tanrisi carpar, yerden yere vurur

Quote Originally Posted by amorti View Post
    cm 2001 ve sonraki birkac yil; Maxim Tsigalko derim, demezsem CM/FM Tanrisi carpar, yerden yere vurur
    O zaten ayrı bi efsane ya.. Kardeşi vardı bide onun aynı oyunda kaleci Yury Tsigalko. Kennedy Bakircioğlu nuda unutmayalım o zaman

Mesaj Yetkileri