Ben ilk defa bir kariyer yayınlayacağım.Bu ilk kariyerimide tuttuğum takım Galatasarayı seçerek başlıyacağım.
Stadımız
Yarım sezon sonraki stadımız
Kuralları okudum kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Ben ilk defa bir kariyer yayınlayacağım.Bu ilk kariyerimide tuttuğum takım Galatasarayı seçerek başlıyacağım.
Stadımız
Yarım sezon sonraki stadımız
Kuralları okudum kabul ediyorum.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=92163
Last edited by RaSenGan : 07.Kasım.2010 at 23:43
Başarılar dilerim.
Başarılar ilk kariyerinde
Sanada teşekkür ederim.
Evet sabahtan beri oynuyordum.Oyunda 20 Şubata kadar geldim.O yüzden oynadığım maçların hepsinin resimlerini göndereceğim.Sezon başında tek bir kişi transfer ettim.
Gonzalo Barreto
Hazırlık kampımız bence çok kötü geçti.Galatasaray gibi bir takımın böyle kötü maçlar çıkarmamız lazımdı.Avrupada 7 puanla 2. sırada tur atladık.2.turda Benfica ile eşleştik.Türkiye kupasında çok kötü performansla 2.turda Gaziantepspora elendik.
İlk Kariyerinde TSI'ye Hoşgeldin Kardeşim. Umarım Büyük Bir Zevkle Oyunlarını Devam Ettirirsin.
Başarılar Kariyerinde. Bir Şey Belirteyim Taktiğin Gs'yın Oyun Yapısına Biraz Ters Göbektedi Adamın Çok Yalnız Kalıyor Bu Taktikle Çok Zorlanırsın Kanatları AMRL Yapıp Göbekte Biri Savunmaya Diğeri Destek Role Yönelik Daha İyi Sonuç Alırsın MLR Oynayacak Oyuncun Yok Gibi Bişey Tam Randıman Alamazsın Hepsi Ofansif Kanatlar Kadrodaki. Savunmaları Çok Zayıf.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Cardozoyu İyi Tutmuşsun Sarbimiz Gol Atmış Forza Sabriiiiiiiiiiiii
Başarılar, Sabrinin Golü nü İzleyebilme şansımız varmı acaba
malatyAdana!
Valla video çekebilseydim gösterirdim.Şimdide Manisa ile maç yapıyorum adamlar 1:0 önde.
Polat Seni Basmadan Sen İstifayı Bas Bence
Başarılar dilerim
Last edited by 16ali16 : 08.Kasım.2010 at 21:41
Şampiyonlar Liginde Başarılar Artık Kadroyu Kaliteli Yapıp Mazaret Bulamazsın
Biraz Hızlı Gidiyorsun Yav Bence Yavaş Git Takipçilerinde Benim Gibi Dahada Artacaktır.
Antebime Bak Be Güzel Sezon Geçirmiş Keşke Kupayı Alsaydık Ama İyi Mücadele Etmişiz.
Serdar Özkan 55K karşılığı Anderlechte kiralık verildi.Satın alma opsiyonu 1.1mdir.
Aydın Yılmaz Tenefire kulübüne 40k karşılığı kiralık verildi.