1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Sarı-Kırmızı kariyer

Hybrid View

Nesil
    2007

Başarılar

Kadro dizilişin güzel bende hep bu dizilişte oynardım, güzel diziliştir Sadece, bence, M.Batdal ve Barış yetersiz duruyor kadroda...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    barış bence bank asya topcusu. nerden tanısıyoruz adımıda bılıyorsun?
    Yerine oynatacak oyuncum olsa eyw.ama yok işte paranın gözü kör olsun
    Msn den tanışıyoruz bu siteden eklemiştim seni baya futbol üzerine konuşuyoduk Tokat Erbaa dan belki hatırlarsın

Quote Originally Posted by Manager of sam View Post
    Başarılar

Kadro dizilişin güzel bende hep bu dizilişte oynardım, güzel diziliştir Sadece, bence, M.Batdal ve Barış yetersiz duruyor kadroda...
    Bencede en zayıf halkalar onlar takımda ama yabancı forvet ayayışllarımız sürüyor Batdal'ın yerine bir forvet alabilirsek sorun çözülür çünkü Barış'ın oynayacağı süre Elano gelene kadar

Quote Originally Posted by Sagomania60 View Post
    Yerine oynatacak oyuncum olsa eyw.ama yok işte paranın gözü kör olsun
    Msn den tanışıyoruz bu siteden eklemiştim seni baya futbol üzerine konuşuyoduk Tokat Erbaa dan belki hatırlarsın

Bencede en zayıf halkalar onlar takımda ama yabancı forvet ayayışllarımız sürüyor Batdal'ın yerine bir forvet alabilirsek sorun çözülür çünkü Barış'ın oynayacağı süre Elano gelene kadar
    forvet olarak gençlere önem var yada parana guzel bı bedavalardan al hatırlayamadım valla. ama tanıdık bırını gordgme sevındım bol bol konsrs yıne

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    forvet olarak gençlere önem var yada parana guzel bı bedavalardan al hatırlayamadım valla. ama tanıdık bırını gordgme sevındım bol bol konsrs yıne
    Serhat294 belki burdan hatırlarsın,neyse önemli değil zaten burda tekrar konuşmaya devam ediyoruz bende buna sevindim. Forvet olarak aklımda biri var ama burda açıklayamam malum günümüzün şartlarını biliyosun isim verince fiyat uçup gidiyo hem Adnanlar da pek hoş karşılamaz bunu

Mesaj Yetkileri