"Biraz" uğraştırıyorsa iyi
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Fm 2010 da Gs kadromda şuan kendisi.Satılık listesinde düşük bir fiyata aldım kendisini.Mutluyum.Beğendim sevdiğim takdir ettiğim bir şahsiyet.
ilk sezon almak imkansız bence. çünkü real madridde ilk sezonu kulübü ikna etseniz kendisi ikna olmaz. 2. sezonda alınabilir belki
ben kulupte degilde ispanya milli takımında kendisiyle calısma fırsatı buldum .. tek kelimeyle harika
2. sezon başında 5.75m'e satılıktaydı aldım Fenerbahçe'ye. Özellikleri de çok artmış mükemmel olmuş, çok umutluyum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Bu arada tam bunu incelerken, satılığa çıkarıldığını gördüm 4.2 m£ 'a Fenerbahçe'ye almış bulunuyorum 2. sezon Alex'in özelliklerinin düşmesinden sonra ilaç gibi geldi.
4-5 ay önce oynarken 11.2 versiyonunda Real Madrid gözden çıkarmıştı, ben de aldım hemen. Özellikleri muazzam ancak ondan sezonda 15 gol - 20 asist civarı ortalamalar bekliyorsanız ona uygun taktikler üretmelisiniz. Bende sezonda ortalama 25 maç, 8 gol - 8 asist ile oynuyordu (442 taktiğinde sol MC'de Moussa Sissoko ile rotasyondaydı).
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
valla çok yetenekli bir adam ama türkiyeye zar zor ikna ile geliyor
next guti diyorum.
5-6 kere yeni oyun açtım hepsinde de Real Madrid 1. sezonun sonunda satılığa çıkardı.En sonunda bu adamın kerametinin ne olduğunu anlamak için 6.75 £ ' e aldım.Gerçektende performansı etkileyici.Henüz yarım sezon geçmesine rağmen ingiliz kulüpleri peşine takıldı.Bütçeniz varsa kesinlikle alın.
bence oyundaki potansiyeli olan en iyi 10 numara bu kadar iddaalı konuşuyorum 24-25 yaşına geldikten sonra durdurulamıyor özel yetenek özelliğide random değil o bazen oluyor işte bu yüzden canales farklı özel yeteneği bile gelişebiliyor keşfetme bakımından gelişiyor bu özel yetenekde...
Özel yetenek de gelişir neden gelişmesin ? Ama diğer özellikler gibi çok gelişen bir şey değil.
Canales'e gelince yanlış hatırlamıyorsam, -9 PA var. bu da maximum 180 PA demek.
Eğer oyuncu bu PA'yı alır ve iyi bir tutoring sağlanırsa kendisine muhteşem bir oyuncu ortaya çıkar. Denemeye değer.
Real Madrid 4. sezonun başında 6 M €'ya satılık listesine koymuştu hemen kaptım. Adam resmen coşmuş özellik olarak. 22 yaşında bir Guti düşünün.
2.sezonda satılığa çıkartılıyor. almayan pişman olur arkadaşlar napoli'deyken Man Utd'a 23 milyon dolara satmıştım.
yeni iniesta diyebiliriz. iyi de top sürüyor ve yavaş bir futbolcu değil. guti'ye benzetmek haksızlık olur. daha çok iniesta'ya benziyor.