1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Tüm Dünya Takımları

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2011 değil 2010 üzerine bu yama. Bulunduğu ligler farklı olabilir, ben sadece Türk takımlarını sıralatıp 30 takımı aldım en alt lige.
    Abi onun farkına sonra vardım çaktırmasak

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Crash Dumps alıyorum bu yamayla .
    sadece bu dosyayı seçmen lazım. kurulumda birden fazla xml dbc dosyası seçmişsen ondan olabilir.

ben bu dosyayı kurdum ama;

1.si denemek için tüm ligleri seçince normal olarak çok yavaş kalıyor,seçmeyince de en alt liglere attığın türk takımlarıyla oynanamıyor.

sonra türk takımlarını farklı yerlere atmışın bence o da yanlış. trabzon başka diğerleri başka yerde falan.

2.3. ligler falan çok karmaşık, 6 takımlı lig yapacağına 18 e çıkar daha az lig olur.

sonra ilk liglerde türk takımı az ben sadece 1.lgi yada 1+2.ligi seçsem gene olmuyor. o yüzden bi kurdum beğenmeyip kaldırdım ve sildim.

ben bundan daha iyi bir şeyler yapmayı düşünüyorum: 5 lig 90 takım, (türkiyeden sadece 3 büyükler var ne yazıkki zira reputation ları diğerlerinin az, benim kurduğum 2 takım harici sadece 3 büyükler liglere girebildi bende sıralama olarak reputationa göre aldım)

dosyanın işlemi bitsin(şu an kendi kurduğum 2 takımın oyuncularının özelliklerinde ayarlamalar yapıyorum, bazı oyuncuların bazı özelikleri olduğundan iyi ;örneğin forvetlerin markajı daha az olmalı, bazısı kötü; örneğin defansların, forvetlerin vs. mevkisine göre özellikleri iyi olmalı genie ye baktığımda bazı oyuncuların o mevkiiin oyuncusu olmadığını görüyorum, düzenleme yapıyorum, bitince isteyen olursa buradan paylaşırım.

ayrıca güney afrika değil ;ya türk yada ingiliz falan seçmelisin,ilerleyen zamanda her ligde güney afrikalı falan olur düşüncesindeyim.bana kalsa ülke seçmicektim ama ülke seçmeden lig kurulamıyor bende türkiye demek zorunda kaldım ;tabi bu durumda manchester da vs. türk görürseniz şaşırmayın yani.

Mesaj Yetkileri