sadece bu dosyayı seçmen lazım. kurulumda birden fazla xml dbc dosyası seçmişsen ondan olabilir.
ben bu dosyayı kurdum ama;
1.si denemek için tüm ligleri seçince normal olarak çok yavaş kalıyor,seçmeyince de en alt liglere attığın türk takımlarıyla oynanamıyor.
sonra türk takımlarını farklı yerlere atmışın bence o da yanlış. trabzon başka diğerleri başka yerde falan.
2.3. ligler falan çok karmaşık, 6 takımlı lig yapacağına 18 e çıkar daha az lig olur.
sonra ilk liglerde türk takımı az ben sadece 1.lgi yada 1+2.ligi seçsem gene olmuyor. o yüzden bi kurdum beğenmeyip kaldırdım ve sildim.
ben bundan daha iyi bir şeyler yapmayı düşünüyorum: 5 lig 90 takım, (türkiyeden sadece 3 büyükler var ne yazıkki zira reputation ları diğerlerinin az, benim kurduğum 2 takım harici sadece 3 büyükler liglere girebildi bende sıralama olarak reputationa göre aldım)
dosyanın işlemi bitsin(şu an kendi kurduğum 2 takımın oyuncularının özelliklerinde ayarlamalar yapıyorum, bazı oyuncuların bazı özelikleri olduğundan iyi ;örneğin forvetlerin markajı daha az olmalı, bazısı kötü; örneğin defansların, forvetlerin vs. mevkisine göre özellikleri iyi olmalı genie ye baktığımda bazı oyuncuların o mevkiiin oyuncusu olmadığını görüyorum, düzenleme yapıyorum, bitince isteyen olursa buradan paylaşırım.
ayrıca güney afrika değil ;ya türk yada ingiliz falan seçmelisin,ilerleyen zamanda her ligde güney afrikalı falan olur düşüncesindeyim.bana kalsa ülke seçmicektim ama ülke seçmeden lig kurulamıyor bende türkiye demek zorunda kaldım ;tabi bu durumda manchester da vs. türk görürseniz şaşırmayın yani.