Teo'yu artık oynatmamayı düşünüyor Şenol hoca sen hala Teo diyorsun ya bırak bu işleri.![]()
Teo'yu artık oynatmamayı düşünüyor Şenol hoca sen hala Teo diyorsun ya bırak bu işleri.![]()
ne teoymuş arkadaş konuyu işgal etti =)
Guzel kardesim yeni uyesin, gencsin. Bu forumlarda yazilanlara biraz goz at, ortami biraz tart. Senin attigin mesaj gibi mesajlari gorebiliyormusun?
Kolay kolay goremezsin cunku bu tip mesajlarin sonu kavgalar, kavgalarin sonu uyarilar, uyarilarin sonu da cezalara gider. Bu forumlari begendim, yararlanmak istiyorum, baskalari ile fikirlerimi paylasmak istiyorum diyorsan bu uslubunu devam ettirmen seni isteklerinden uzaklastirir.
ömer abi konuyla fazla alakası olmasa da neill bir çok açıdan daha iyi bir profili haketmiyor mu?
Oyun cikinca arastirma bolumunda Neill ve diger oyuncular konusunda yorumlarinizi okuyacagiz ve degerlendirecegiz.
Kisa cevap vermek gerekirse, bence etmiyor. Mevcut haliyle zaten ligin en iyi stoperlerinden birisi.
Ya oyuncu değil gerçi ama şu Boas'ın profili çıkarabilecek var mı acaba![]()
Ömer abi oyuncu tartışma alanında bir sorun var galiba..Yazar grubunda olmama rağmen konu açamıyorum.Yazar grubunda olmanız gerekiyor falan diyor..
Ayrıca arkadaşlar:
Miranda,kryvtsov,magallon'un profillerini koyabilecek varsa şimdiden teşekkürler![]()
Turkiye liginin en iyi GOLCÜSÜ
1. BAROS
2. NIANG
3. BOBO dur bana gore.
Tabi bu sadece gol bolgesindeki becerileri, oyuna katkı olarak ve fizik olarak yapsak
1. NIANG
2.BOBO
3.BAROS
TEO nun arastırması artık bize kalcanı dusunmuyorumKafası estiginde ulkesine kacan birinle işimiz olmamalı
Kişiden kişiye değişir bu. Bence de Baros Niang'dan iyidir. Doğru koşular yapıp iyi paslar alıyor ve bu topları bitirebiliyor. Niang ise bence Baros kadar iyi bir bitirici değil. Kişisel görüşüm böyle.
Baroş'un ligde Niang'dan bir gol eksiği var fakat çok daha az maça çıktı. Ayrıca Baroş bu golleri Galatasaray çöküntüdeyken attı. Ayrıca Baroş'un oyun zekası ve tekniği bence Niang'ın önünde( fizik olarak Niang önde).
mirandayı 2008den beri alırım çok iyi bir profil.
Niang dediğin gibi komple bir oyuncu alınması gerekse baros yerine niang alınmalı![]()
e aynı kryvtsov dan bahsetmiyor muyuztanımadığım başka bir oyuncu mu ki?
http://img180.imageshack.us/i/kryvtsov.jpg/
fiziksel özellikleri sebebiyle Misimovic'i kullanmak nerdeyse imkansız oyunda...
aynı şekilde Pino'da çok kötü şampiyonluğa oynayan takımda nasıl oynatayım ben seni Pino...
oyunun başında postaladım ikisinide...
Pino'yu ben de direk postaladım sağda elano'yu oynatıyorum.ortada da şimdilik barış oynuyor acil transfer lazım.misi ise az çok oynuyor canım göndermeseydin bence.
keirrison ve robert lewandowski profilleri rica ediyorum , şimdiden teşekkür ederim...