bir sorunda transfer dönemleri dışında yapılan taksitli transferlerde oluyordu 2010'da. 2011 de daha denemedim fakat durumu anlatayım.

Transfer dönemi dışındayken nakit yapılan transferlerde bedel bütçeden hemen düşüyor fakat taksitli transfer yaptınmı ilk transfer taksiti oyuncunun takıma katıldığı tarihte ödenmeye başlayacağından transfer bütçesi 1 kuruş bile değişmiyordu. Ben 15 milyon€'luk bütçe ile böyle 10 tane oyuncu transferi bitirmiştim devre arasından hemen önce. Toplamda yaklaşık 120-130 milyon € tutuyordu fakat transfer bütçem 15M € da kalıyordu mesela. Tabii 1 ocakta anında bütçe sıfıra düşüyordu fakat istesen 25 kişilik kadro bile transfer edebilirsin bu şekilde. Yalnız kontrat bütçesinde düşüş oluyordu anında o nedenle bir futbolcunun transferi onaylanmadan bütün transferlere kontrat önermiş olmak gerekiyordu Tabii bu tür oyun hataları klübü inanılmaz borçlar altına sokuyor ve oyunun gerçekçiliğini baltalıyor bu nedenle artık bu transfer sistemini ve 48 ay taksitle bütçenin çok üzerindeki transferleri artık 2011'de kullanmamaya karar verdim. Taksitle alsam bile bütçeye göre hareket edeceğim bundan sonra