-
1- Geçen yılki korner "bug"u giderilmiş mi ve duran toplarda gol olma ihtimalleri nasıl ?
Denemedim.. Denemeyi de düşünmüyorum..
2- Kanat ataklarında başarı sağladığınız bir diziliş var mı yoksa yine geçen yılki gibi kanat organizasyonları zayıf mı oluyor ?
Kullandığım taktik ile her maç çok sayıda kanat atağı yapıyorum.. taktikle ilgili son düzeltmeleri yapıp denedikten sonra paylaşabilirim..
3- Kullandığınız dizilişler içinde en çok memnun kaldığınız diziliş hangisi?
2wb li 5-3-2, 4-3-3 ve kendime özgü asimetrik bi diziliş kullandım.. sonuncusu daha etkili görünüyor..
4- "match preparation" bölümünün faydalarını gördünüz mü ya da uygulamada nasıl sonuçlar aldınız ?
Faydalarını bilmiyorum ama o kısım eksikse zararını gördüğünüz kesin.. taktikte değişiklik yapınca takım afallıyor.
5- Maç izlerken rakibinizin ataklarında bir türlü önlem alamadığınız durumlar nelerdir? ( Bilgisayarın en güçlü yanı )
Duran toplar
6- FM 2011 ile gelen en güzel yenilik nedir?
Eksikliklerine rağmen bence en güzel yenilik daha gerçekçi bi oyun olmuş.. başarı eskisi gibi kolay değil gibi.
7- Taktik yapım konusu zor mu yoksa yaptığınız taktiğe kısa sürede takımınız uyum sağlayıp başarıya ulaşıyor mu?
Taktiğe bağlı bence.. oyunculara da tabi..
8- Geriye düştüğünüzde maç çevirmek zor mu?
Eskiye oranla evet sanki..
9- Rakip gollerin geneli nasıl oluyor ? ( Duran toplardan mı?Kanat organizasyonu mu? Araya atılan toplar mı?Göbekten organize goller mi? )
Duran toplarda ve göbekten.. Defans yapmak zor.. Biraz da abartılmış gibi geldi. Çok fazla bireysel hata yapıyor dc'ler.. Ama ben duran toplardan şikayetçiyim.. Match preperation kısmında da gidermeye çalışıyorum bunu ama nafile..
10- "Saha içi dizilişte ...... pozisyonu en önemli yer haline gelmiş" diyebileceğiniz mevki neresi? (DC-DRL-DMC-MC- vs vs... )
Kesinlikle dc'ler.. Kilit defansta çözülüyor. İlk olarak Roma ile başlamıştım.. Son 10 maçımın hepsinde gol atabilmiş olmama rağmen yediklerim kovulmama sebep oldu..
Mesaj Yetkileri