@vego
Sağol renktaş.
STSL 32. Hafta - Trabzon(E)
Trabzon ligin lideri durumunda ve iyi bir formda olduğu için maçın çok zor geçeceğini düşünüyordum. Fakat 5. dakikada penaltı kazanınca Trabzon'un konsantrasyonu birden bozuldu. Haftalardır gol atamayan Holosko penaltıyı kullandı ve gole çevirdi. Hemen ardından yine ceza sahasında uygun pozisyonda topla buluşan Holosko'nun 2. golü geldi. Trabzon sonra bulduğu şansları değerlendiremedi. İkinci yarıda Holosko 3. golünü atınca maç iyice koptu ve çok değerli bir 3 puan aldık.
Türkiye Kupası Yarı Final 2. Maç
Kayseri Erciyes karşısına yedek oyuncularla çıktık ve 2-0 gibi net bir skorla maçı aldık.
STSL 33. Hafta - Galatasaray(D)
Galatasaray ligde iyi durumda değildi ve son 9 maçta 1 galibiyet almıştı. Fakat Galatasaray deplasmanı her zaman zorlu olmuştur.
Maçın ilk yarısı iki taraf da defansif oynadığı için sıkıcı geçti. İkinci yarıda iki tarafta da daha fazla hücumu düşündü. Baroş çok güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi, ardından Fatih Tekke 70'de cevap verdi. Insua da atılınca rahatladık. Fakat Galatasaray inanılmaz bir prese ve hücuma başladı. Takım olarak yarı sahadan çıkmakta zorluk çektik. Buna rağmen gol yemerek 1 puanı kazandık.
STSL 34. Hafta - Eskişehirspor(E)
Son haftada Eskişehir'i rahat geçerek ligi 4. sırada tamamlıyoruz. Bobo yıldızlaşıyor.
---------------------------------
Türkiye Ligi Puan Tablosu
---------------------------------
Türkiye Kupası Finali - Sıvasspor
Uzatmalara giden maçta sürpriz bir yenilgi alıyoruz. Nihat'ın sakatlığı ile 10 kişi kalışımız ve Ersan'ın hem kırmızı görüp hem de penaltı yaptırması maçı koparıyor ve çok önemli finali kaybederek Avrupa'da yine 2. turdan başlamaya mecbur kalıyoruz.
Anlaştığımız sözleşmesi biten oyuncular:
Edigio Arevalo Rios
Ernst yaşlanmaya başladığı için onun yedeği olarak Uruguaylı futbolcu ile anlaştık. Savaşma azmi, hücuma katkısı ile takıma çok faydalı olacak.
Gai Assulin
Profili çok iyi olmasa da gelecek vaadediyor ve taktiğime cuk diye oturuyor. Çok düşük maaş alacağı için bir yabancı hakkına değer diye düşünüyorum.
İsmail Odabaşı
Gai Assulin ile aynı tipte bir oyuncu, Türk statüsünde ayrıca. Takıma katkısının olacağını düşünüyorum.
Ceyhun Gülselam
Hava hakimiyeti ve savunma için yüksek tekniği nedeniyle Sivok'un yanına düşünüyorum. Uzaktan şutları da iyi bir bonus.
Selçuk İnan
Şu ana kadar ki en önemli transferimiz Selçuk, yeteneği tartışılmaz ve oyunu çift yönlü oynaması çok büyük bir artı.
Furkan Özcal
Kayseri'nin genç yeteneği de orta sahada oyun kurucu görevinde. Takıma uzun vadede ciddi bir fayda sağlayacak.