1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: FM Asistant

Hybrid View

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben bu konuda size katılmıyorum.. bu tamamen tercih meselesidir. kimi td hazır oyuncu ister kimi kendi oyunucusunu kendisi hazırlamak ister.. çok tanıdık örnekler vereyim.. mustafa denizli mesela hazır oyuncu ister hep.. ama arsene wenger kendisi keşfedip, yetiştirip faydalanmaya çalışır ki onlarca oyuncu kazandırmıştır dünya futboluna.. ikisi de kendine göre doğru olanı yapıyodur. ben gençlerle oynamak isterim hep. verratti'yi geçen sene genoa ile başladığımda scoutlardan biri önermişti..aldım ve o günden sonra her takıma aldım.. her takımda faydalı olabilecek bi adam çünkü. ama cristaldo öyle değil.. her takımın oyuncusu değil pa'sı yüksek olsa da.
    Aynen katılıyorum. Ya bi genç yeteneği bulmak onu oynata oynata yoktan var edip dünya yıldızı yapmakta ayrı bi zevk tabi sonra onun kontratı kabul etmemesi yarı sezonda gidip büyük bir takımla imzalaması sonra ceza olarak kadro dışı kalması

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by gorkem35 View Post
    Aynen katılıyorum. Ya bi genç yeteneği bulmak onu oynata oynata yoktan var edip dünya yıldızı yapmakta ayrı bi zevk tabi sonra onun kontratı kabul etmemesi yarı sezonda gidip büyük bir takımla imzalaması sonra ceza olarak kadro dışı kalması
    kesınlıkle katılıyorum zevkı o ztn... buarada bu oyunu sadece palara endesklemekde yanlıs ne yanı butun 180lık adamları topla sampıyon mu oluyosun kı ztn her oyuncuyu her takıma gelmez bu kdr duz mantık yaklasmayalım bence... ben sadece yapay zekayla aramdakı acıgı kapatmak ıstıyorum...

Mesaj Yetkileri