Quote Originally Posted by nessus View Post
1- Oyuncuların seçtiğin pozisyon çeşitlerine göre (örneğin mc'ler için central middlefielder, box to box middlefielder gibi) bu ayarlar artık otomatik veriliyor. Bu otomatik değerlere eskisi gibi müdahale etmek için oyuncuyu seçtikten sonra "Advanced" butonuna tıklayıp değiştirebilirsin.

2- Bu söylediğin CM'nin çok eski versiyonlarına geçerliydi. Duran toplar hariç öyle çok detaylı şekilde sen şurda dur sen şurda diyemezsin. Bunları ayarlamak takım ve oyuncu üstünde yaptığın tercihlerle mümkün. Örneğin bir defans oyuncusunun rolünü stopper ya da cover seçerek önde basmasını ya da derin savunma yapmasını isteyebilirsin. Bu da aslında tamamen closing down özelliği ile baglantılı bir şey. Eskiden bunları kendimiz buluyor ve yapıyorduk son iki oyunda oynayanları işini kolaylaştırmak için bu tactic wizard olayı geliştirildi.

3- Eskiden nerden yapıyorsan yine oradan Bu versiyonda ek olarak tam istediğin şey eklendi. Duran top tercihlerini grafiksel olarak düzenleyebilirsin. Bunun için tactic ekranındaki tactic menüsünden edit set pieces (ya da manage set pieces unuttum) şıkkını seçmen yeterli.
Dostum çok teşekkür ediyorum.. Zahmet edip hepsini yazmışsın.. Fıtık oldum bulamadım inanki

Tekrardan teşekkürler..