Benim gozlemlediklerim:
Serdar Kesimal bu takima oturur.
Ismail oyun zekasi olarak hizla Sabri'nin yolunda ilerliyor. 1-2 yila kadar yetisir.
Umut'dan milli takim santraforu olmamali. Fizik gucu iyi ama orta sahasi cok yetenekli olmayan bir takimda Umut gibi bir oyuncu luks olur. Orada Kazim'i kesinlikle tercih ederim. En azindan pas trafigine girdiginde diger oyunculari kacirabiliyor.
Burak ozellikle zayif rakiplere karsi veya kontra oynanmamiz gereken maclarda onemli fizik gucu olur ama banko olamaz.
Selcuk iyi bir alternatif olur ama o bolgeyi tasiyacak cabuklugu yok, olmaz da.
Sabri'nin sag ic'de ne isi var diyecegim ama ust satirda yazdigimi kapatacak cabukluk sadece onda var Turkiye'de.
Engin garip bir adam. Tam serseri mayin. Ona guvenip yola cikmam ben olsam cunku ne zaman patlayacagi, ne zaman cok musait bir pozisyonu heba edecegi belli degil.
Nuri biraz yumusak bir oyuncu. Etrafini cok daha yetenekli oyuncularla kusatmazsak zor verim aliriz.
Mehmet Ekici'yi pek goremedik ama zeki ve ne yaptigini bilen oyuncu izlenimi verdi sanki. Gorecegiz.
Yigit'in cagirilmasina zaten cok sasirmistim. Mucadeleci oyuncu ama top ile becerisi, milli takim icin yetmez. Ilk ve son maci olur bence.
Yekta belki olabilir ama eger buyuk bir takima gidip forvet arkasi gibi oynamak yerine geriden oyun kuran oyuncu gibi oynamaya baslar ve savunma becerisini gelistirirse.
Geri kalanlar zaten bildiklerimiz.

Alıntılı Yanıtla