13 Nisan 2010 11.03 PM
...Başkan bize sürekli kim tarafından gönderildiğimizi soruyordu. Kimsenin bizi göndermediğini söylesekte inanmıyordu. Sordukça soruyor, her olumsuz cevabımızda da gittikçe sinirleniyordu. Türk olmamız yetmezmiş gibi kolumdaki Galatasaray bilekliği yüzünden ayrı bir gıcık olmuştu bana zatenEn sonunda ayağa kalktı ve başıma silahı dayayarak sizi hangi takım gönderdi dedi. İşte o anda bende jeton düştü. Başkan bizim oyuncu izlemek için geldiğimizi sanıyordu. Zaten kötü durumda olan bir takımdı Leeds ve başkan oyuncu kaybetmek istemiyordu. Bunun üzerine durumu izah ettim. Buraya tatile geldiğimizi ve maç esnasında kendi bloguma yazılar yazdığımı söyledim. Bilgisayarlarımızdaki kanıtlarıda gösterdikten sonra Başkan bize inanmıştı. Ama yaptıklarından dolayı pişmandı. Bana "Madem blogunda bizim maçı anlattın, bana da anlat bakalım ne eksiğimiz var, ne sorunumuz var." dedi. 1 hafta takımı izlemek için izin aldım ve bir sonraki maçtan sonra ona ayrıntılı bir rapor sunacaktım. Yeni bir Andre Villas Boas mı doğuyordu...

En sonunda ayağa kalktı ve başıma silahı dayayarak sizi hangi takım gönderdi dedi. İşte o anda bende jeton düştü. Başkan bizim oyuncu izlemek için geldiğimizi sanıyordu. Zaten kötü durumda olan bir takımdı Leeds ve başkan oyuncu kaybetmek istemiyordu. Bunun üzerine durumu izah ettim. Buraya tatile geldiğimizi ve maç esnasında kendi bloguma yazılar yazdığımı söyledim. Bilgisayarlarımızdaki kanıtlarıda gösterdikten sonra Başkan bize inanmıştı. Ama yaptıklarından dolayı pişmandı. Bana "Madem blogunda bizim maçı anlattın, bana da anlat bakalım ne eksiğimiz var, ne sorunumuz var." dedi. 1 hafta takımı izlemek için izin aldım ve bir sonraki maçtan sonra ona ayrıntılı bir rapor sunacaktım. Yeni bir Andre Villas Boas mı doğuyordu...