25 Haziran 2011
Galatasaray'da Yeni Teknik Direktör Geçen Sezon Hagi'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu oldu !!!

Galatasaray yönetimi başarıya aç teknik direktör derken Tugay'ı kastediyordu.Galatasaray'ın en sevdiği en çok değer verdiği futbolcularından biri olan Tugay Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.İmza töreninde konuşulanlardan biraz bahsedelim

Gazeteci:G
Tugay:T

G:Tugay hocam öncelikle yeni görevinizde başarılar dilerim.Galatasaray tarihindeki en kötü sezonlarından birini yaşadı ve ligi 13.sırada tamamladı.Tüm Galatasaray taraftarı ümitsiz.Bu görevi neden kabul ettiniz ?
T:Öncelikle teşekkür ederim.Galatasaray ne durumda olursa olsun bana gelen teklif benim için büyük onurdur.Ve düşünmeden kabul ederim.Dün Adnan Başkan beni aradı ve Galatasaray'da teknik direktörlük yapıp yapmayacağımı sordu.Çok kısa bir konuşmanın ardından kabul ettim tabi.
G:Tugay hocam bu seneki kadrodan gelecek sezon oyuncu düşünüyor musunuz ?
T:Galatasaray'ı bu duruma sokan ruhsuz oyuncuların hiç biri kadroda olmayacak !!!
G:Peki hocam yerine gelecek transferler nasıl isimler olacak ?
T:Yerlileri genellikle genç oyunculardan düşünüyorum.Tabi tecrübeli oyuncularda alacağız.Yabancılarda ise bize gelebilecek yıldız diye tabir edilen tarz oyuncular ile anlaşmaya çalışacağız.Zaten bütçemiz çok büyük bir bütçe olacakBu iş için yetecek bir bütçe
G:Galatasaray'da teknik patron olmanız nasıl bi duygu ?Biraz bahseder misiniz ?
T:Galatasaray'da teknik direktör değil çaycı bile olsanız müthiş bi duygu olurBu camiada olmak her kademe için büyük onur olur
G:Hocam takım bu sezon yine UEFA Avrupa Ligine katılacak oradaki hedeflerinizden bize bahseder misiniz ?
T:Çok saygın ve zorlu bir turnuvaya bu senede katılmayı başardık.Amacımız gidebildiğimiz kadar gitmek.Ancak bize de boşuna Avrupa Fatihi demiyorlar.Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız
G:Hocam ligte bu sezon neler olacak.Nasıl bir hedef koydunuz kendinize
T:Eğer siz Galatasaraysanız şampiyonluktan başka ihtimal sizi kurtarmazDediğim gibi büyük bi camia'dayım ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz
G:Bütün sorulara samimiyetle cevap verdiğiniz için teşekkür ederiz hocam
T:Ben teşekkür ederim.

Ve artık Galatasaray teknik direktörüydüm.Yapacaklarımı gelmeden bile yeterince düşündüm.İlerleyen günlerde neler olacağını bekleyip görelim