1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: izmer96 Spurs'de !!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    eksik elbette var.

takımdaki stoperler iş görmez, 2 tane banko oynayacak stoper almalısın.
    jenas'ın yanına ( eğer çift ön libero oynayacaksan - ki defans için bu gerçekten önemli ) bir tane ön libero. ( Lass - M. Diarra - S. Keita ) önerebileceklerim.
    Fovete gelirsek. Keane iş yapmıyor satabilirsin,Crouch'ta aynı şekilde, Defoe ve Pavluchenko kalabilir. Ancak gol yollarında pek etkili değil ikisi de, şampiyonluk için 1. sınıf bir golcü şart.

umarım yardımcı olabilirmişimdir sana, pek kariyer bölümüne yazmam fakat Spurs ile 3 sezon oynadım gördüklerim bunlar.

takim savunmasi yaptiricagim icin tam bir onlibero ya ihtiyacim yok , orta sahanin ortasinda 2 mc oynaticam soldaki defansif (huddlestone / palacios) sagdaki destek (modric / van der vaart ) olucak , forvet konusundada Crouch'u saticam yerine buyuk ihtimalle Cardozo'yu alirim henuz karar vermedim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aslına bakarsan, ben modric ve vaart gibi iki kaliteli ofansif orta saha oyuncuların varken 4-2-2-2 gibi bir sistemi önermiyorum.

günümüz de çift forvet geri kalan bölgeler için risk - en azından bana göre -

4-2-1-2-1 sistemini daha uygun görüyorum, tüm futbolculardan en üst seviye de verim alabilmek için.

huddlestone yerine dediğim gibi bir ön libero alırsan defansif yönden pek bir sorunun kalmaz, bir de stoper tabii ki.

takımın beyni modric oyun kurucu, gerisi ileride ki vaart ve bentley'ni yeteneklerine kalmış ki ikisi de bana göre üst düzey oyuncular.

ben takip edeceğim bu kariyeri kesinlikle, çift forvet'in etkilerini görmek istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Transferler bitsin ekliycem taktigi

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Transferler

Ilk 11'miz

Hazirlik Kampi

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sampiyonlar Liginde kolay rakip

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

LIG 1. Hafta

kotu oyunun ustune birde 10 kisi kaldik ama neyseki Defoe maci kurtardi

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

S. Ligi on eleme 1. maci

Iyi oynadigimiz macdi , once penaltiyi kacirdir , 2-0 one gectiler , 2-2 yaptik , Alan Hutton yine utandirmadi bizi kirmiziyi gordu 2 macda 2 kirmizi gidiyor

Mesaj Yetkileri