1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: Bir Asr-ı Fener Daha Yazmaya Geliyorum ! [11.1] 3.Sezon

Hybrid View

Başarılar dilerim, andre santos hakkındaki bu ayrıntıyı öğrenmem iyi oldu. Bende arkadaşla kariyer yapcamda demek ki onu satmamak gerekiyor, en azından para için :P

Bu arada benim bi sorum olacak belki bilen vardır. FM 2010da benim teklif yaptığım her adam arkadaşımda haberler bölümünde çıkıyordu, bundan kurtulmanın bir yolu var mı? Ben 40 yaşında dandik bir adam bile istesem buda gelip istio, kurtulmam lazım bu şeyden

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
    Başarılar dilerim, andre santos hakkındaki bu ayrıntıyı öğrenmem iyi oldu. Bende arkadaşla kariyer yapcamda demek ki onu satmamak gerekiyor, en azından para için :P

Bu arada benim bi sorum olacak belki bilen vardır. FM 2010da benim teklif yaptığım her adam arkadaşımda haberler bölümünde çıkıyordu, bundan kurtulmanın bir yolu var mı? Ben 40 yaşında dandik bir adam bile istesem buda gelip istio, kurtulmam lazım bu şeyden
    Teşekkür ederim sorunun cevabını bilmiyorum ama kariyere göz atan bilgili arkadaşlarımız çıkacaktır

Quote Originally Posted by Spe1907 View Post

tahminimce seni subscription seçeneğine eklemeiştir böylece çoğu şeyini görür aynı şeyi sende ona yap benim oyunlarımda ben madridin attığı adımdan bile haber alıyorum

bu arada başarılar

Mesaj Yetkileri