Quote Originally Posted by amorti View Post
Ben de insanlarin oyun anlayisina niye surekli mudahale ediliyor onu anlamiyorum.

Niye ki, "oyun" oynuyor iste onlar. Ayrica satan kulup, oyuncusu icin 50 mac sonra para almayi kabul ediyorsa bu niye hile olsun ki? Oyundaki zevki azalttigi konusunda hemfikirim ama "oyun"da bulunan bir durumu manipule etmek de tercih meselesi.

Hem atiyorum isten eve gelen, kendisine ayirabildigi kisa bir zamani da FM ile degerlendiren biri sinir stres sahibi olmamak adina -onceligi keyif almak oldugu surece- her halti da yiyebilir.


Herkesin oyun anlayisi ve deneyimi kendine.
Tamamen kişisel birşey bu, aslında anlaşılıp anlaşılmayacak birşey yok ortada. Mesela ben de zamanında hileye başvurdum, mesela bir oyuncum sakatlanır uzun süreli, editörden girip iyileştirirdim, kaybettiğim maçı load edip bir daha oynardım, transferdeki açıklardan faydalanırdım falan filan, fakat bi iki maç sonra içimde burukluk olur, vicdanım rahat etmez ve yeni kariyer açardım. Yani kimileri hileyle oyun oynamada bir sakınca görmez, kimileri ise rahat edemez hile yapınca oyundan zevk alamaz benim gibi. Tamamen kişiyle ilgili bi durum.