1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Crash Dump Hataları

Hybrid View

2013 yılında Konfederasyon Kupası'ndan sonra takımımın anterman kısmına girdiğim zaman hiçbir antreman programı, teknik kadro ve antremanlardaki oyuncular görünmemeye başladı. Antreman ayarlarıyla biraz oynayınca da oyun Crush Dumps hatası veriyor. İnternetten yaptığım araştırma sonucu bu sorunu tam aynı şekilde yaşayanların olduğunu gördüm ama elde tutulur bir çözüm bulamadım. Bir kaç çözüm yazılmış bu konuyla ilgili ama işe yaramıyor. Antreman kısmına girmediğim sürece bir sorun yaşamıyorum ama antremanla ilgili düzenlemeleri de yapmak önemli sonuçta...

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Ben 5 yıldır FM oynamama rağmen bu hatayı hiç alamadım. Bilgisayar ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Yoksa 5 yılda ister istemez denk gelirdi.
    şu pcleri değişsek

Quote Originally Posted by Deli_Ruh View Post
    arkadaşlar sorunu çözdüm gibi belgelerimdeki Sports Interactive dosyasını masa üstüne atın belgelerimdekini silin belgelerimde fm ile ilgili bişe kalmasın ama bu işlemi oyunu açtıktan sonra yapmanız lazım daha sonra oyunun kurulu olduğu sürücüdeki Sports Interactive dosyasını gizle seçeneğiyle gizleyin böylece crash dump fm dosyalarını bulamadığından hatayı almıyosunuz 3 gündür hata almadım hergün defalarca alıyodum önceden bu arada bi not : oyunu kayıt edeceğiniz zaman masa üstündeki Sports Interactive dosyasını atın belgelerime oyunu kapamadan kayıt edin daha sonra tekrar masa üstüne alın umarım sizin işinizede yarar
    oyun o gizle yi görmüyor mu yani peki oyun nereye kaydedilecek

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Daha önce benim de başıma geldi. Zannediyorum crash dump klasöründeki son dosyanın ismi değiştirilince çözülüyordu. Ya da crash dump klasörü masaüstüne konulunca etkisi oluyordu.
    ben en etkili çözümü buldum:

oyun oynanmayınca crash dump da olmuyor hakkaten birkaç gündür almıyorum zira oynamıyorum işin esprisi bu crash dump çoklukla sonradan yüklenenlerden meydana geliyor. ama üretici de türkçe üretmiyor ki dil eklediğimizde aha bundan dil eklemişin o bozuyor desin
    yada editör,resim vs. yüklemeler...

Mesaj Yetkileri