-
ben 2010 da Trabzonsporda başladım,
2022 de falan tek bir transfer yapmadan 4 yıl geçirince sıkılıp güney koreye gittim,
1 yıl orada kalıp,
Avustralyaya,
oradan da Güney Afrikaya geçtim.
oradan da M. United'ın başında 2 yıl kalıp Trabzonspora döndüm, ama gerçekten insana inanılmaz şeyler katıyor bu gidişler,
misal Seoul'ün başındayken 3 yabancı hakkın var, ama hiç adam gelmiyor, ve takım kaliteleri birbirinin aynısı, tamamen taktikle kazanıyorsun, ben orada Trabzonsporla 10 yıl kullandığım taktiği değiştirmek zorunda kaldım, ve bana çok şeyler kattı oralar 
ha birde Kaizer Chiefs'in başındayken avrupa organizasyonlarını, karlı maçları acayip özledim, hakkaten hayattan soyutlanmış gibi kalıyorsun orada, hatta o zaman avrupadan hiç teklif falan gelmiyor sana (ki ben Trabzonsporu art arda 3 kere şampiyonlar ligi şampiyonu yapmıştım)
sonra M.united'a döndüm, 2009 dan beri şampiyon olamıyordu ve 7 yıldır M.city egemendi, ilk sene 3. sonraki sene şampiyon oldum ve görevi bıraktım.
daha sonra Trabzonspordan yardımcı antrenörüm olan Wesley Sneider M.Uniteda gelince bende Trabzonspora geri döndüm.
Cidden güzel bir oyundu farklı ülkelere gitmek değişik anılar bırakıyor insanda böyle bir organizasyyon yapabilirsin
Mesaj Yetkileri