Juventus'u yenersen seni şimdiden şampiyon ilan edebiliriz.
Evet maç bitişi düdüğünde bi bug olduğunu düşünüyorum, oyuncum sol çizgiye inip tam orta açıcak düdük çaldı ya.
Juventus'u yenersen seni şimdiden şampiyon ilan edebiliriz.
Evet maç bitişi düdüğünde bi bug olduğunu düşünüyorum, oyuncum sol çizgiye inip tam orta açıcak düdük çaldı ya.
Sorun var evet.
İnter ilk yenilgisini aldı. Palermo'ya kendi sahasında 3-1 yenildi. Buraya kadar namağlup gelmemiz çok önemliydi. Neyse, bu bizim üzerimizdeki stresi de atmış oldu.
:::İNTER COENTRAO'YU ALDI:::
İnter takımı Chivu'nun 4 aylık sakatlığı ve bu bölgedeki eksiklik nedeniyle sol beke Portekizli yıldız oyuncu Fabio Coentrao'yu 19.5 milyon TL'ye transfer etti. Oyuncu takıma 2 Ocakta, yaklaşık 1 ay sonra katılacak.
İyi transfere benziyor.![]()
Geçen sene almıştım sağlam oyuncuAma İnter'de iş yapar mı bilemem
Chuvu çok sakatlanıyor. Santon da solak değil, dolayısıyla DL'ye almam gerekirdi.
komutanlarla ortak kariyer istiyoruz sir.![]()
TSK Spor Klübü diye bir data bile çıkaracağım sen ne diyorsun.![]()
Evet korkudan.
İNTER DÜNYA ŞAMPİYONU!
Klüp dünya şampiyonasında Pahong'u 3-1 yenen İnter finale yükseldi ve finalde İnter tam 29 şut çekti fakat sadece 116. dakikada Sneijder ile bir gol bulabildi İnter ve Pachuca'yı 1-0 yenerek dünya şampiyonu oldu. İnter takımı 7 milyon TL'nin sahibi oldu.
abi Cissokho'yu düşündün mü bek için ? Sen düşünmüşsündür gerçikaç para istediler ?
Screw you guys, I'm goin' home
İyi bir transfer Fabio..Zaman zaman oynadığı zaman idare eder en azından.
:::İnter Çok İyi Gidiyor:::
İnter, kendi sahasında rakibi Fiorentina'yı Eto'o'nun golleriyle 2-0 yenerek zor bir virajı atlatmış oldu. Transfer dönemi geliyor ve öncelikli amaç sözleşmesi bitmek üzere olan yıldız adayı oyuncular.
İnter, Şampiyonlar Ligi 2. turunda şanssız bir kura çekti ve Barcelona ile eşleşti ama zaten şampiyon olması için bu güçlü ekipleri elemesi gerekiyor.
İnterde herşey çok iyi ve çok güzel giderken mechul biri kalkar ve Sir Emrah'ın sevgilisine asılır bu sırada barda adama kafa atan sir gürbüz geceyi milano sahillerine bakan bir karakolun nezaretinde gecirerek o an düşünür acaba ben neden bu hale düştüm.. kavgadan sonra basına bilgi sızdıran emniyet müdürü michael acaba ne yapmaya çalışmaktadır. medyada Sir Gürbüz'ün adı neden lekelenmektedir.. Herkes simdi Sir Gürbüzden bir acıklama beklemektedir. Pembe dizileri aratmayan kariyer hikayesinde neler olacak, sir gürbüz bundan sonra ne yapacak, nasıl temize cıkacak ??? barda sevgilisine asılan adam kim ve nereye kayboldu bunların hepsi bir soru işareti olurken. Sir gürbüzün nasıl bir savunma yapacağı merak konusu ....
Özel Haber
Erman Toroslarınoğlu
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Erman Toroslarınoğlu sir gürbüzü ikili oyuna çekerek istediğini elde etti ve sir gürbüzü hakaretten mahkemeye verdi...Sir : Adım lekelenmeye çalışılsa da buna cevabı sahada verdik ve sadece işimizi yapma kararı aldık. Bu skor hepsine kapak olsun.
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
İlk maçında, maçın yıldızı seçilen yeni transfer Coentrao, ikinci maçında da bu muhteşem gole imza attı. Hagi'nin Monaco'ya attığı golün daha güzeli.
http://www.youtube.com/watch?v=4XlkkM8MHSk
İnter 0 - 0 Napoli
İnter İtalya Kupası çeyrek final maçında Napoli'yi penaltılarla eledi, Cesar 3 penaltı kurtararak yıldızlaştı. İnter'in gol atamamasının sebebi olarak Coentrao ve Maicon'un sakatlanması ve yedekte bek oyuncu olmadığı için Materazzi'nin bek oynaması gösteriliyor. Forvette de Eto'o dan yoksun çıkan İnter gol yollarında etkisiz kaldı.
Emrah abi maçları tam maç modundamı izliyorsun ?
:: Devre Arası İstatistikleri :::
Goller / Toplam şut : 57/486
Maç başına ortalama şut : 14.72
Kaleyi bulan şut / Toplam şut : 189/486
Penaltı golü / Kazanılan penaltı : 5/6
Başarılı pas / Toplam pas : 7530/9444
Ortalama pas sayısı : 286
Bir oyuncuya maç başına düşen ortalama pas : 16
Top kapma / Top kapma girişimi : 665/1067
Gol yemediği maç / Maç : 26/33 (Julio Cesar)
Yediği gol / Maç : 10/33 (Julio Cesar)
Ortalama boy : 1.82 m
Ortalama kilo : 75 Kg
Ortalama yaş : 23
En çok maç oynayan : 140 maç (Javier Zanetti)
En iyi ilk 5 oyuncu :
1. Lucio : 7.6 puan, 8 gol, 2 asist, 2 maçın adamı.
2. Maicon : 7.49 puan, 0 gol, 8 asist, 5 maçın adamı.
3. Fabio Coentrao : 7.45 puan, 1 gol, 1 asist, 1 maçın adamı.
4. Cristian Chivu : 7.32 puan, 0 gol, 3 asist, 0 maçın adamı.
5. Wesley Sneijder : 7.29 puan, 6 gol, 10 asist, 2 maçın adamı.
En golcüler :
1. Eto'o : 13 gol
2. Milito : 8 gol
3. Hazard, Lucio : 8 gol
:: Devre Arasında Yapılan Transferler :::Leandro Gioda --> 450 bin TL
Oyuncular sezon sonu takıma katılacaklar.
Juan Angel Albin --> Bedava
Urby Emanuelson --> Bedava
Marco Livaja --> Bedava
Pichu Atienza --> Bedava
Marco Rossi --> Bedava
İnter'in yeni gol yememezlik serisi sürüyor. İnter son 11 maçta gol yemedi ve 2 maç daha gol yemezse bir önceki 12 maçlık rekoru egale edecek.
Sonuçlar ve istatistikler çok iyi Emrah abi, tebrik ediyorum devamını bekliyorum![]()
şu gol yememe işini bi ben beceremedim ya![]()
Lucio 8 golü kornerlerden mi attı?
9 gole ulaştı ama en fazla 3'ü kornerdendir, diğerleri ceza alanı içindeki pozisyonlarda oldu.
İnter, 10-10 tamamlanan maçta Parma'yı kendi evinde 1-0 mağlup ederek 12 maçlık gol yememe rekorunu egale etti ve 13 maçtır kalesini gole kapadı. Bu ikinci seri taraftarları çok heyecanlandırdı. 2. takım Napoli ile arasında 5 puanlık var, Napoli, İnter'in kazandığı bu haftada puan kaybederse fark daha da açılacak. Sezonun 25. haftası.
Devre arasına geldin, bilimsel antreman programından bahsetmedin FV, hayırdır o ne oldu? Sorunsuz devam mı ediyor? mümkünse bana da özel mesajla atabilir misin merak ettim? =) Bedavaya kapattığın oyuncularda iyi olmuş tebrikler başarılar. =)
Antrenman bölümünde paylaştım onu. Teşekkür ederim.
antreman programı gerçekten çok iyi. Gelecek sezon zirveye oynayacağım küçük canavarlarımla![]()
Barcelona 1 - 1 İnter (Şampiyonlar Ligi 2. Tur İlk Maç)
Goller :
Milito (İnter)
Messi (Barcelona)
İnter'in 14 maçlık gol yememezlik serisini, birçok sakat oyuncunun olduğu maçta Barcelonalı Messi bozdu. 85. dk'da Messi'nin attığı gol Barcelona'yı bir anlamda kâbustan uyandırdı. İnter çok önemli bir beraberlik aldı. İkinci maçta bakalım erken finali kim kazanacak.