bende bir bandırma taraftarıyım ve bandırmalıyım gerçekten güzel olmuş uğraşmışsın ama bu yıl genellikle sol kanatta genellikle emrah ekmekci oynuyor
bende bir bandırma taraftarıyım ve bandırmalıyım gerçekten güzel olmuş uğraşmışsın ama bu yıl genellikle sol kanatta genellikle emrah ekmekci oynuyor
evet haklısınız normalde Emrah Ekmekçi oynuyor ancak hazırladığım bu yazı benim izleyebildiğim futbolcuların değerlendirmesi.Ben Emrah'ı seyredemedim o yüzden kendisi hakkında yorumda bulunmadım.
Radyodan takip ettiğim kadarıyla, spikerler Emrah'ın şahsi oynadığını ve çok top kaptırdığını anlatıp serzenişte bulunuyorlardı.Belki takımın genel performansı Emrah'a da yansımış olabilir.Ama Halil'in de bu mevcut performansı varken Emrah'ı keseceğini düşündüm ve kendi fikrime göre ideal 11 de yer verdim.Çünkü geçen sezon Playoff grubunda seyrettiğim Halil'i çok beğeniyordum.
Tekrar ediyorum Emrah Ekmekçi'yi seyretmedim, tanımıyorum.Kısmet olursa 12 aralıkta Bozüyük maçı var.Eğer oynarsa kendisini izleyemeye çalışacağım.Belki sizler de Emrah ve diğer yorumda bulunamadığım oyuncular hakkında birşeyler yazabilirseniz bilgi sahibi olabiliriz.