Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Sarı-Kırmızı kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Default Ziraat Türkiye Kupası

GALATASARAY-Büyükşehir Belediye

CİMBOM BELEDİYE GALİBİYETİYLE İLE BAŞLADI

Grubumuzdaki takımlar ve oluşan puan durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(12.Hafta)GALATASARAY-Konyaspor

GALATASARAY'DA YÜKSELİŞ SÜRÜYOR

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(13.Hafta)Ankaragücü-GALATASARAY

ENERAMO KURTARDI

Ankaragücü müthiş savunma yaptı ancak 10 kişi kalınca gardı düştü ve sahneye çıkan Eneramo sonucu tayin etti.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

ne olmuşsen o sol beklerine yavhu. Nihayet bende dün akşam yeni bir kariyer açtım GS ile bakalım yeni oyun neler getircek

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    ne olmuşsen o sol beklerine yavhu. Nihayet bende dün akşam yeni bir kariyer açtım GS ile bakalım yeni oyun neler getircek
    Hakan Balta düzeldi sonunda onu oynatıyorumHayırlı uğurlu olsun Galatasaray oynadığım en sıkıntılı takım oluyo nedense küçükk takımları yönettiğimde bu kadar sıkıntı çekmiyorum inş sende aynı sorunları yaşamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Antalyaspor-GALATASARAY

AMAN ALLAH'IM MİSİMOVİC GOL ATTI KIYAMET Mİ KOPCAK NE

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

kopmaz kıyamet merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    kopmaz kıyamet merak etme
    Koptu Trabzon'dan 5 yedim

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Sagomania60 View Post
    İlk haftalarda zor maçlar üstüste geldi biraz ancak iyi top oynuyoruz inşallah daha iyi yerlere geliriz.Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır'buna lafa bayıldım
    Söz benim değil yalnız, Hagi gelince söylemişti galiba; biryerlerden aklımda kalmış

İyi toparlamışsın, Villarreal'den de aldığın 3 puan harika olmuş tebrikler İnşallah böyle devam edersin...

takım toparlanmış.. Uefa tam gaz. Sakın kupayı alayım deme.. Senin takım ivmeyi yakaladı darısı başıma.. Kafayı yedirtiyor benimkiler..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Baya iyi gidiyorsun hakanın sakatlığı geçmesi iyi olmuş. Kariyeri açtık ama daha hazırlık maçları bile bitmedi. Gözlemlerime göre GS nin kanatlardan başka gol yolu yok MİSİMOVİÇ aynı gerçekteki gibi sahada yürüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşlar malum kurban bayramı sebebiyle memlekete geldim tatili bilgisayar başında geçirmemek lazım.Yorumlarınızı ve kariyerimi çok özledim Eskişehire dönünce kaldığım yerden devam etcem herkese iyi tatiller...sevgilerimle...

çok iyi gidiyorsun Galatasarayı bu oyunda beğenmiyordum ama iyi gidiyorsun sen hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Arkadaşlar bayram tatili nedeniyle fm den baya uzak kaldım hatta hiç açmadım bileKaldığım yerden devam ediyorum yayınlamadığım maçları toplu yayınlıyorum devre arasına kadar geldim.ve devam ediyoruz...

(14.Hafta) GALATASARAY-Kasımpaşa

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Motherwell-GALATASARAY

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(15.Hafta)Trabzonspor-GALATASARAY

(16.Hafta)GALATASARAY-Manisaspor

GALATASARAY-Dinamo Buc.

(17.Hafta)Büyükşehir Bld.-GALATASARAY

GALATASARAY-Karabükspor

trabzon maçı kötü olmuş onun dışındakiler gayet güzel zevkli bir kariyer oluyor forvete benitez gibi bi adam alsan uçurur..

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    trabzon maçı kötü olmuş onun dışındakiler gayet güzel zevkli bir kariyer oluyor forvete benitez gibi bi adam alsan uçurur..
    Forvette bi problemim yok Baros'un maşallahı var sıkıntı savunmada bi kaç oyuncuyla anlaşmak üzereyim resmi siteden duyururum yine

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

ELANO NAPOLİ'DE

Galatasaray Elano'yu 10.75 milyona İtalya'nın Napoli takımına verdi.Galatasaray yaptığı açıklamada eski futbolcusuna teşekküre etti.

LUCAS NEİLL LYON'DA

Galatasaray'da yaprak dökümü sürüyor.Galatasaray Elano'dan sonra Lucas'ı da gönderdi.Neill'in transferinden kazanılan ücret ise 3 milyon tl.

MİSİMOVİÇ ATLETİCO MADRİD'E TRANSFER OLDU

Galatasaray'da beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Misimoviç A.Madrid'e 7 milyon tl karşılığında transfer oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

!!!SON DAKİKA!!!

Galatasaray İnter'in savunma oyuncusunu renklerine bağladı.27 yaşındaki oyuncuyu 6 milyon tl karşılığında renklerine kalan Cimbom böylece defans hattındaki eksikliği gidermiş oldu.Özellikle yüksek hızı ve hava toplarındaki üstünlüğü Galatasaray'ın bu seneki defans sorununu çözecek gibi görünüyor.(Not: Resim alıntıdır.Kendim yapcaktım böyle bi şey hazırına denk gelince uğraşmak istemedim yapanın ellerine sağlık)

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

!!!!SON DAKİKA!!!!

Galatasaray bombayı patlattı! Cimbom Belçika'nın en iyi genç oyuncularından Witsel'i 9 milyon tl karşılığında renklerine bağladı.

İMZA TÖRENİ

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

BASIN TOPLANTISI

Galatasaray teknik direktörü Serhat ,Adnan'la katıldığı basın toplantısında gündeme ilişkin bazı açıklamalar yaptı.İşte özetler

Gazeteci : Nasılsınız?

Serhat : İyiyim canım sen?

Gazeteci : Elhamdülillah

Serhat : Allah iyilik versin

Gazeteci : Bi kaç sorum olcaktı ?

Serhat : Hadi ya ben şarkı söylersin diye vermiştim mikrofonu

Gazeteci : ıhı ıhı.Galatasaray da bi devre arası operasyonu oldu bildiğiniz gibi.

Serhat : Hadi ya hiç haberim yok Şaka şaka sor hadi

Gazeteci : Giden oyuncuları neden gönderdiğinizi sorabilirmiyim?

Serhat : Elano dan başlayım.Elano iyi çocuktu gerçekten ama bu takımın bi yeniliğe ihtiyacı vardı.Gerek fiziksel yetersizliği gerek yaşı bu kararı almama neden oldu.Lucas hava toplarında yetersizdi ve artık yaşı ilerlemişti.Misimoviçi niye gönderdiğim malum.Herif bildiğin yürüyo.+ bu oyuncuların maaşları çok yüksekti.dengeleri korumamız gerek.

Gazeteci : Rivas ve Witsel transferlerini değerlendirirmisiniz ?

Serhat : Rivas tam aradığım savunmacı özelliklerine sahip inşallah defanstaki bütün problemlerimizi çözecektir.Witsel çok kaliteli bir genç Elano'dan artısı fiziği ve yaşının genç olması, süratli de bir oyuncu çok iyi bi transfer yaptık.

Gazeteci : Nerden de buluyosunuz bu oyuncuları?

Serhat : Beyin bedava Araştırdım buldum hepside kaliteli oyuncular. aldım

Gazeteci : Adnan bey siz hiç konuşmuyosunuz

Serhat : Adnan küstü bana yaa

Gazeteci : Niye?

Serhat : Elano yu yolladım diye küs değiliz dimi Adnan Hadi gazetecilere bi şarkı söylede ortam şenlensin

Adnan : Küstüm ben senle

Serhat : İlahi Adnan sen adamı öldürürsün Neyse arkadaşlar benim düğüne gitmem gerek.Adnan ilgilen gazetecilerle tamam mı koçum çay bisküvü felan ısmarla Al bu da cebimde kalmış bayram şekeri ye bunu ohhh yarasın aslanıma hadi eyw

resimler,transferler ve basın toplantısı süper

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    resimler,transferler ve basın toplantısı süper
    Teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Diyarbakırspor-GALATASARAY

(18.Hafta)Fenerbahçe-GALATASARAY

SARAÇOĞLU GELENEĞİ

(Çeyrek Final İlk Maçı)Sivasspor-GALATASARAY

(19.Hafta)GALATASARAY-Karabükspor

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

!!!!SON DAKİKA!!!!

Galatasaray Genoa'nın Sırp sağ kanat oyuncusu Bosko Jankovic ile 6 aylığına kiralık olarak anlaştı.Oyuncunun satış opsiyonunuda elinde bulunduran Galatasaray ,Bosko'nun performansından memnun kalırsa 5 milyon tl karşılığında renklerine katabilecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(Çeyrek Final İkinci Maç)GALATASARAY-Sivasspor

GALATASARAY EMİN ADIMLARLA

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(20.Hafta)Gaziantepspor-GALATASARAY

GALATASARAY BERABERLİĞE SEVİNDİ

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(21.Hafta)GALATASARAY-Gençlerbirliği

CİMBOM SON DAKİKALARDA

Yeni transferler bi türlü bi arada oynayamadı gerek sakatlıklar gerek cezalılar şanssızlık yakamızı bırakmıyo bi türlü.Witsel'i henüz kullanamadım gelince sakatlandı 5 hafta o yüzden tam düzenimizi henüz kurmuş değiliz.Sistemim çok iyi herkes uyum sağladı ama oyuncu kalitesinden bu haldeyiz.şu seneyi bi atlatalım da hayırlısıyla ,seneye bomba gibi olcaz

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Stuttgart-GALATASARAY

STUTTGART EKSİK GALATASARAY'I EZDİ

Cimbom Witsel,Cana,Barış gibi as oyuncularından yoksun çıktığı maçta Stuttgart'a boyun eğdi

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

(22.Hafta)Beşiktaş-GALATASARAY

ASLAN İNÖNÜ'DE KÜKREDİ

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

GALATASARAY-Stuttgart

GALATASARAY'DAN HÜZÜNLÜ VEDA