Yorumlarınız için teşekkürler.
Tercih ettiğim taktik diziliş ve ilk 11
Taktik anlayışım
Taktiğin oturması açısından zayıf rakiplerle oynadığımız hazırlık maçlarında istediklerimizi elde ettik gibii ancak lig öncesi balenın 3 hafta sakatlanması biraz tadımızı kaçırdı.
Büyük maçlar hataları affetmez
Kaleci gomezin akılalmaz şekilde yaptığı hatalı 2 çıkış pahalıya patladı.Ortada giden iki maçıda bireysel hata sonucu tottenham kaybetti.Şüphesiz bu şampiyonluk yolunda onlara çok ağır bir darbe oldu.
Üst üste alınan 2 mağlubiyetten sonra nispeten kendi ayarımızda takımlara karşı başarı göstersekte üst seviye maçlarda zorlandığımızı manchester united bir kez daha yüzümüze vurdu.Sanırım artık bu tip maçlarda daha farklı işler yapmamız gerekecek.Her şeye rağmen iyiye doğru gidiyoruz, taktiğin oturmasıda biraz zaman alacak gibi.
Lig kupası dev buluşma
Her ne kadar Chelsea maçı olsada bu kulvarıı fazla önemsemediğimden yedekleri denediğim bir maç oldu,lakin ancelotti benimle aynı fikirlere sahip olmasa gerek.
Defoe kötü gidişe dur dedi
Şok ! Bassong 3 ay sahalardan uzak kalacak.
Savunmanın değişmez isimlerinden olan bassongun sakatlığında tottehanham sıkıntıya girebilir.
Şampiyonlar Ligi
Ligle beraber şampiyonlar ligini götürmek zorlu olabiliyor, nitekim yedeklerle çıktığımız basel maçında çok ağır bir mağlubiyet aldık, neyseki bu bize iyi bir ders oldu ve telafi etmeyi başarabildik.Önümüzdeki basel maçını kazanıp hem rövanşı almak hemde gruplardan çıkmayı garantilemek istiyoruz.
TOTTENHAM ZİRVEYE OYNUYOR
Üst üste 5 maçınıda kazanan tottenham zirve yarışında bende varım diyor.
14 hafta sonunda takıma dair genel izlenimim
-Her ne kadar Everton maçında olağanüstü bir futbol sergilesede defoe büyük maçlarda yetersiz kalıyor
-Gönderilecek futbolcuların listesini yavaş yavaş oluşturmaya başladım.
-Takım savunmasını çok iyi yapıyoruz















