Şampiyonlar Ligi C Grubu 4.Maçımız
Şampiyonlar Ligi C Grubu 5.Maçımız
Şampiyonlar Ligi C Grubu 6.Maçımız
Yolumuza devam ediyoruz
![]()
Gene İngilizler geldi bakalım mavilere gücümüz yetecekmi
![]()
çok şanssız bi eşleşme olmuş inş. elersin![]()
Spor Toto Süper Lig 11-12-13-14-15-16 ve 17.Hafta
İlkyarıya Lider giriyoruz
![]()
Türkiye Kupası Maçlarımız
Grubumuz
Çeyrek finalde rakibimiz Adanaspor
Real Madrid bela olmuş anlaşılan![]()
harika bir kariyer yapmışsın..
Türkiye Kupası Çeyrek Final Maçlarımız
Rakibimiz Bursaspor
Şampiyonlar Ligi Eleme Turu 1.Maçımız
İyi oynadık umarım 2.maçada taşırız bu performansımızı![]()
hocam kariyerine baktım gayet iyi gidiyorsun başarılar![]()
bir sorum olacak ; bounannotte yi nasıl oynatıyorsun ? hangı pozısyon ve rolde? gördüğüm kadarıyla iyi katkı yapmış bende transfer etmeyı dusunuyorum da
Spor Toto Süper Lig 18-19-20-21 ve 22.Hafta
![]()
eyv sağolasın
kadroyu gayet güzel oluşturmuşsun planlı gidiyorsun ŞL şampiyonluğu uzak görünmüyor
Şampiyonlar Ligi Eleme Turu 2.Maçımız
Ortada bir maç geçti kontroollü oynadık kanat organizasyonundanda golü bulduk iyi oldu turu geçtiğimiz artık Avrupada çeyrek finalin altına düşmemeliiyiz
Rakibimiz Barça Barça olduben sevindim aslında bu kuraya xavi geldi 33 yasında puyol 34 bu iki isimi günümüzde barçanın olmazsa olmazlarından oyundada öyle,oyunda yerleri doldurulurmu bilinmez ama ben umutluyum eleyebilcek kadroyu oluşturduguma inanıyorum
ama ilk maça eksik çıkacagız kart cezalılarımız var bakalım artık
![]()
Valla harika gidiyorsun ama Barça ile işin zorgende 2 sezon içinde bir avrupa kupası bekliyorum sende müzemize
![]()
Kariyerin başından beri takip ediyorum, üşenip yorum yazmıyordum. malum netim de yavaştı... mavileri mükemmel elemişsinumarım bu sezon alırız clyi
bir de zahmet olmazsa Adanasporumun kadrosunun sssini koyabilir misin?
Maximiliano Morales ile Fm 2010 da kanatlarda 0 verim aldım.Sen memnunmusun şuan?
Hocam Kariyerin Süper Zamanım Oldukça Takip Ediyorum . Fenerbahçem'ize Bir Avrupa Kupası Lazım Artık İnş. CL'yı Alırız Ss'leri Sabırsızlıkla Beklıyorum (:
Spor Toto Süper Lig 23-24-25-26 ve 27.Hafta
![]()
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 1.Maçımız
Asamoah,Moralez ve Buo nun olmayısı forvet hattımızın etkinlliğini azalttı.Kendi evimizde yediğimiz 2 golden dolayı süpriz olmaz ise elendik diyebilirm
Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final 2.Maçımız
Olmadı sağlık olsun dünya takımlarına elenerek veda etmek bizi teselli ediyor![]()
Çok iyi gidiyorsun takımdaş benden iyi gidiyosun![]()
barça deplasmanında 14 şut atmış takımın son 5 yılda bunu başarabilen ilk takımsın sanırım![]()