Ligde 10 Hafta Sonunda Bucasporumuz coşmaya devam ediyor
![]()
Ligde 10 Hafta Sonunda Bucasporumuz coşmaya devam ediyor
![]()
Anadoludan 3. Şampiyon Bucaspor olabilir mi?Transfere 2 senede 57.000 (57 Bin , Elli Yedi Bin) Euro harcayan takım şampiyonluğa koşuyor. ( Şaşırılmaması için her türlü yazılımını yaptım 57 Bin Euro'nun
)
Es-Es'i Estirdik uçurduk sahadan sildik
Averajla 2. Sırada İzmir'in yeni büyüğü BUCASPOR!!!
![]()
TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR!!!
Juve'yi öyle bir yendik kiiiii. Bu öyle-böyle bir galibiyet degil. Nasıl bir oyun nasıl bir takım bu takım anlamak zorGurur duyuyorum takımımla. Büyüğüz büyük!!!
Heyecan yaptım
![]()
Renato Caja Hagi'nin Monaco'ya attığı yerden golün aynısı attı ama frikikten. Zenden ise öyle bir gol attıki anlatmak zor. Pirlo atmıştı bu golün aynısını. Anlatılmaz yaşanır o gol![]()
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde Son Durum...
![]()
Boluspor maçına Juventus maçında yorulan oyuncularımı dinlendirerek başladım. Tamamen yedek bir kadroyla sahadaydık neredeyse. Serkan Yanık,Pellegrino,Nyman,Hamit,Chevanton,Sercan,Mule mo gibi önemli isimleri dinlendirdim.
Yedek takımımızda sahada çok iyi bir mücadele verdi. Özellikle Gökhan Zan'ın savunmadaki performansından etkilendim. Koray kadromun AS oyuncusu fakat kırmızı kart görmesi savunmada sıkıntı yaşamamıza sebep olabilir 2 maçlık.
![]()
Ve Beklenen Oldu! Bucaspor Liderlik Koltuğuna Oturdu!!!
![]()
Bu gecelik bu kadar. İşe gidicem yatma zamanı![]()
Vaaay, helal, olacan bu gidişle şampiyon![]()
Hadi hadi atraksiyon bekliyoruz biraz daha![]()
mahmut bucalı mısn? bn de bucalıyım da
kaleye carrizo yu koyarsan gol yemezsin tabiTebrikler zevkli bir kariyer.Juve galibiyeti sansasyonel olmuş, çok güzel
Kasımpaşa ile Türkiye Kupasında 1-1 berabere kaldık.. (Kupada tamamen yedek oyunculara yer vericem. Bizim için en önemli kupa Türkiye Ligi ve UEFA. TK ile uğraşamayız)
Ligde ise zirve yarışı yapan 3. Sıradaki Gençlerbirliğini Hamit ve Chevanton'un etkili oyunuyla devirdik...
![]()
Malesef AEK karşısında etkili oynamamıza rağmen 2-1 kaybettik. Grupta son maçlar öncesinde Juventus ile birlikte 9 puanla Lider durumdayız...
![]()
Kayserispor'u Renato'nun asistleri ile devirdik...
![]()
15. Hafta Sonunda tek başımıza LİDER olarak yolumuza devam ediyoruz...
![]()
Arkadaşlar herhangi bir terslik olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.Aksini yaptığınız sürece haklı olsanız bile haksız duruma düşerseniz.Bu arada başarılar, çok sağlam karıiyer olmuş![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Türkiye Kupasında Adanaspor'u 2-0 lık skorla mağlup ettik..
Önümüzde zorlu bir lig mücadelesi var. Rakibimiz Fi-Yapı İnönü stadında BEŞİKTAŞ...
Muhteşem BUCA!!
10 Kişi kalmamıza rağmen etkili oyunumuzla Beşiktaş gibi dev bir rakibi DEVİRDİK!!!
![]()
Galatasaray ve Fenerbahçe tamam. BUCASPOR DEVAM!!!!!!!
Son maçımızda Hamit Altıntopun atılmasıyla 10 kişi kalmamıza rağmen Spartk'a mağlup olmadık ve gruplardan çıktık!!!
![]()
İşte eşleşmeler. İlk turda rakibimiz diğer bir Rus takımı CSKA Moskova olurken galip gelmemiz durumunda Twente ya da Wolves ile oynıycaz.
Turu geçebilirsek çok kolay bir eleme turuna daha gelmiş olucaz. Hedef ÇEYREK FİNAL!
![]()
Dev zirve kapışması! Rakibimiz 4 puan farkla önünde bulunduğumuz Galatasaray. Rakibimiz ligde 4 maçtır gol yemiyor. Amacımız belli.
Buca Arena'yı GALATASARAYA DAR ETMEK!!!
İlk yarıyı 6 puan farkla LİDER kapadık!! Galatasaray'ı dize getirdik! İşte Bucaspor'un gücü bu!!!!
![]()