Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
Taktik gerçekten olumlu gözüküyor. Udinese ile deniyorum. 5 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet aldım. 1 mağlubiyetide Real Madrid e karşı deplasmanda aldım. pozisyon çok kolay buluyoruz forvetler iyiyse gerçekten çok gol atabiliyorsunuz. Defansif açıdan zayıf gözüksede bu taktik asla öyle düşünmeyin çok az gol yiyorsunuz gerçekten.
Çok büyük rakiplere karşı rakip takımın DC lerine closing down verildiğinde daha etkili olunduğunu gördüm. Oyuncularımdan kaynaklı mıdır bilemiyorum ama.

Quote Originally Posted by FlyingDutchman9 View Post
eyvallah renktaşım...
Rica ederim.

Quote Originally Posted by yakamoz0347 View Post

juventus maçından itibaren kullandım taktiği yorum yok)
İşe yaramasına sevindim. Sonuçlar çok iyi..

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
az önce evimde adanademirspor ile bozüyükspor'u 7-0 mağlup ettim bu taktik ile.

biraz daha ilerledikten sonra toplu ss koyacağım.
Geri dönüşünüzü bekliyorum.

Quote Originally Posted by Angelofdeath View Post
yabancı forumlarda buna benzer bi taktikte ben gördüm. ama 3 lü forvet yerine bi tanesini amc pozisyonunda inside forvet olarak kullanmışlar. bence fm 2011 çözülmüştür artık taktiği denememiş olsam bile bu serinin formülü 4-3-3 gibi duruyo. ha bi de korner bug i war galiba sağ defansım Ferrari gol krallığına oynuyo )
Bence uygun oyuncular bulunduğunda her taktik tehlikeli olabiliyor.
Korner bugı yok. =) Oyuncuların yerleri oyuncu özelliklerine göre ayarlandığı için rahat gol atılabiliyor. Senede 12-13 tane kornerden gol bulabiliyorum. 3 oyuncunun da -sağ,sol DC ve sağ FC- gol atma şansı yüksek korner atışlarında.