Sabri'nin de work rate değeri 17. Bence bu değerde sorun yok. Ortaları da kötü bence, çok nadir iyi orta açıyor. Hilbert'in ortaları hızlı gitse de daha isabetli olduğu için daha etkili oluyor.
Bence değişmesi gereken değerler determination ve natural fitness değerleri. Bence İbrahim Üzülmez azim, kararlılık konusunda en uçta olan bir adam, hiç mücadeleyi bıraktığını, yenildik artık diye maçtan koptuğunu hatırlamıyorum. Bence 20 verilebilir.
Natural fitness ise fiziksel özelliklerin düşüşünü ve kondisyonunu geri kazanmayı etkiliyor. İbrahim Üzülmez stamina değeri 15 olmasına rağmen Avrupa maçları olduğu zaman bile maç trafiğinde yorulmadı. Oyunda özellikle Avrupa maçları girdiğinde üst üste oynayamıyor. Gerçekte bunu başarmasının nedeni bence aşırı yüksek natural fitness değeri. Ayrıca fiziksel özelliklerini korumasında profesyonelliğinin yanında natural fitness değerinin de etkisi var(geçen sene de aynı fiziksel özelliklere sahipti). Bence 19 veya 20 değeri verilebilir.