Trafik kazası geçiren Guti Hernandez, kazanın büyütüldüğünü savundu.


Trafik kazası geçiren Beşiktaş'ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, kazanın büyütüldüğünü savundu.

Arnavuktöy sahil yolunda aracıyla ters yöne giren Guti Hernandez, belediye otobüsüne çarpmıştı. Kazayı yara almadan atlatan İspanyol futbolcu, yaşadığı olayla ilgili abartılı haberler yapıldığını öne sürdü.

İspanya'nın Marca gazetesine konuşan Guti,"Pazar gecesi hafif bir kaza geçirdim. Merak edilecek bir durum yok. Basında çok abartılı bir şekilde yer buldu. Türkçe bilmediğim için karakola gitmek zorunda kaldım ve işlemler biraz uzadı. Geceyi de daha sonra evimde geçirdim" dedi.

Fazla alkollü olduğu iddialarını da yalanlayan yıldız oyuncu, "Bursaspor maçını kazandıktan sonra yemeğe çıktık. Çok alkol aldığım yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor. 2.71 promil çıktığını söylüyorlar, ancak 0.71 bile çıkmadı. Zaten alkolün kazayla alakası yok" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, kaza sonrasında sadece aracının aynasının kırıldığını sözlerine ekledi.