1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: Herkes mi Başarılı?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yok kardeşim 2-3 sene içinde takımı iyi oyuncularla takviye edersen takım iyi top oynarsa bu barçaya reale kafa tutabilirsin,ben şansada inanıyorum 4 senelik bir kariyerim var fenerbahce ile 2.senemde manchestera eleme turunda 2 maçıda yenılıp elendım,4.senemde çeyrek finalde ilk maçı 3-0 ikinci maçtada 1-1 berabere kaldım tur atladım staff kadronu cok ıyı belirle onlar sana rakip analizi yapıyorlar ve cok faydalı daha sonra real madridi 3 sene hep denk geldı samp liginde hep elendım 6 maçta 1 beraberlıgım 5 yenılgım vardı 4.sene yarı fınalde ilk maçı kadıkoyde 4-3 ikinci maçı bernabauda 4-1 yendım oda son senemde artık rakip analizi yapmaya basladım avrupada cok ilerleyemıorm die o başarıyı getirdi normal sistemim 4-2-3-1 di asistanım 4-4-2 oyna bu maçlara dedi oynadım sonuç ortada diyeceklerım bunlar

Nesil
    2009
    Yer
    İNTERNET

Rasantın dediği normal biside kariyer bölümlerine girince afallıyorum valla ) Adam altayla ilk sene lige cıkmısta ıkıncı sene süper lig şampiyonu olmuş gelsin olsun evın tapusunu verecem )

Bide şu oyuncu gelmeme mevzu kötü yav

Genoa samdorya stoke wigan schalke bilmem ne kimdirde bu oyuncular koca fenere gelmiyorlar anelkalar ortegalar alexler roberto carloslar gelirken.

Böyle 2.torba yada 3. torba takımlarında ellı adam var gelmek istemeyen.Hadi milanı juveyi chelseyi anlarım falanda

Örneğin oyunda stoch chelseda olsa alamazsın elano manchester cityde olsa alamazsın misimovici alamassın

Çok sacmalamıslar bence buyuk takımların reputationu her zaman olmalı paraya bakmalı iş bence bazı oyuncularda

Yani ronaldo gerard ayarındaki yıldızlar gelmez onlar kabul ama onların bi alt sınıfı quaresma misimovic vs gibi oyuncuları oyunda buyuk takımlardan alabilmeliyiz

Mesaj Yetkileri