1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kendi İsteğiyle Gitmek İsteyen Futbolcular

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

concerned acık degıl 2 adamın morallerıde superb zaten suan ama gtmek ıstıyorlar biri kwadwo asamoah hayvan gibi orta saha diğeri mevlüt erdinç türk statüsü için en iyi forvet yanı bekliorm hala devre arası teklıfler geldı reddettım bakalım yenı sezon baslangıcında duzelırler umarım bırakmak ıstemıorm yanı 2sınıde

Nesil
    2009
    Yer
    İNTERNET

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    concerned acık degıl 2 adamın morallerıde superb zaten suan ama gtmek ıstıyorlar biri kwadwo asamoah hayvan gibi orta saha diğeri mevlüt erdinç türk statüsü için en iyi forvet yanı bekliorm hala devre arası teklıfler geldı reddettım bakalım yenı sezon baslangıcında duzelırler umarım bırakmak ıstemıorm yanı 2sınıde

O acık diilse baska konularda fikrini sor 1 2 güne kalmaz happines bölümünde acılır örneğin antremanlar hakkında soyle oyna sunu yap de hatta personel fıkrını sor sence kımı alabılırız falan diye.

Yanı happiens olmasada diğer mevzularda konus bir iki mac onbire koy

Kısacası sebeb ne olursa olsun mutlaka konus oyuncuyla düzelir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    bu acık degıl olayı ne dostum bılıyormusun neden bazı seyler acık degıl?

Mesaj Yetkileri