St. Pauli'yle başladım daha 1. sezonum. Çok zorlanmıştım ilk haftalarda ama taktik değişikliklerle takım kendine geldi biraz. 17. Maç sonunda 7. sıradayım ama diğer takımlar daha maçlarını yapmadı. Bu sezon açıkçası kaçıncı bitirdiğim pek önemli değil ama en azından Eurocup için bastırıyorum. 1. sıradaki Dortmund'la 9 puanlık fark var ama Almanya ligi çok dengesiz. Werder Bremen'e 5 atarken Freiburg'tan 3 yiyorum.

Takım 1;

Takım 2;

Takımı baştan aşağı yeniledim çünkü kendisinde olan oyuncular çok kötüydü. O takımla düşme hattına zor oynardım. Genelde hep serbest oyunculara yöneldim. Serbest transferden aldığım oyuncular;

Marcus Pröll
Michael Rensing
İlliasu Shilla
Jose Gonçalves
Enzo Maresca
Max Tonetto
Gai Assulin
Gael Etock
Yanis Youcef
Gyan King.

Bunların yanında Roberto Baronio ve Cristian Zenoni'yide almıştım ama dengesiz transfer yaptığımı anlayıp kuluplere önerdim 3 milyon £ gibi bir gelir elde ettim onlardan. Gabriel Obertan ve Stefan Celozzi benim kiraladığım oyuncular Skuta Pasu var takımda kiralık olarak ayrıca ama çok fazla forma vermedim ona.

Yaya Sanogo, Galvin Ndinga, Robin Söder alıp St. Pauli II takımına yolladım. Özellikleri biraz daha gelişsin diye. Transferlerin çoğu taksit + peşin para şeklinde.

Devre arası için Shilla ve Gonçalves takımdan yollayıp 2 tane ortasaha oyuncusu almayı planlıyorum. Verkhovtsov ve Kara hucum anlamında çok zayıflar. Nuri , İlkay ve Jermaine Jones için teklif yaptım onlardan en az 2 tanesini almak istiyorum. Sezon başı kanatsız oynuyodum o yüzden kanat oyuncusu yok pek takımda. 1 veya 2 tanede hızlı kanat oyuncusu almayı düşünüyorum bütçe kalırsa.