1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Şişirilmiş oyuncular

Hybrid View

Oyundan %100 gerçekçilik beklemek saçma olur bazı oyuncuların şişirilmiş olduğu gerçek haklısın da bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Genoa şişirilmiş mi dostum Genoa takımı gerçekte 4 puanı daha olsa şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanaca,k genoa gerçekten iyi bir takımdır en sevdiğim takımlardan biridir.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 09.Aralık.2010 at 19:49 Reason: özel konuları özelden konuşun lütfen.

Nesil
    2009
    Yer
    İNTERNET

Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    Oyundan %100 gerçekçilik beklemek saçma olur bazı oyuncuların şişirilmiş olduğu gerçek haklısın da bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

Genoa şişirilmiş mi dostum Genoa takımı gerçekte 4 puanı daha olsa şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanaca,k genoa gerçekten iyi bir takımdır en sevdiğim takımlardan biridir.
    Sen genoayı birde 2012 de gör )) herkese 9 ar atıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by sonersoy View Post
    Not : bu sene yine diğer fm serilerine göre düzeltmişler ufak takımlarımızı bayagı kayseri bursa falan
    ben olsam bursa,kayseri bu sene de ts nin oyuncularının özelliklerini yükseltir,3 büyüklerin (Q7 nin çok sık sakatlanması hariç ligin en iyisi olarak bırakırdım) oyuncu özelliklerini düşürürdüm.

herhalde öyle olmuştur.olmadıysa da olmalı.fm 2011 yok,ben 2010 a göre konuşuyorum.

Quote Originally Posted by yakamoz0347 View Post
    bence giovinco ve criscito tam bi şişirme
    fm 2010 da ingiltere milli takım kalecisi r.green kaç herhalde biliyonuz,o öyleyse yani..normaldir.

Mesaj Yetkileri