Nasıl ya?Yönetim mi esas alınıyor burada?O zaman Appiah,Edu falan niye değil bu listede.Bana yaptığınız hatayı kabullenmek istemiyorsunuz gibi geliyor 2 kere sordum cevap alamamıştım.
Nasıl ya?Yönetim mi esas alınıyor burada?O zaman Appiah,Edu falan niye değil bu listede.Bana yaptığınız hatayı kabullenmek istemiyorsunuz gibi geliyor 2 kere sordum cevap alamamıştım.
Herhangi bir hata yok.
Ne Edu, ne de Appiah takimdan yollanmadi. Ikisi de sakatlandi, ikisi de yabanci kontenjaninda yer tuttugu icin yollandi. Hatta Fabio Luciano icin de aynisi yapildi. Bu oyuncularin Fenerbahce'ye bakis acisini etkiler bu tutum. Fenerbahce'nin bakis acisi elde yabanci kontenjani kadar saglam yabanci bulundurmak zaten.
Fark ne? Kazim su anda takimda ve takimda olmasi istenmiyor gorundugu kadariyla. Bunun gerceklesmesinin yolu da takimin sevilmeyen listesine eklenmesi.
Mumkun oldugunca takimlarin sevilmeyen listesine kimseyi eklemem cunku bu is hayatidir ve gun geldiginde herkes, her yerde calisabilir. Bakiniz 5 sene once Fenerbahce taraftarinin Emre Belozoglu'na bakis acisi, bakiniz Emre Belozoglu'na simdi bakis acisi.
Ekle cikart ekle cikart yapilacaksa, mevcut durumda takimdan yollanilmaya calisilan kisiler veya kavga edilmis kisileri eklemeyi tercih ederim.