Vallaha bence Ali'nin dua tuttuAlakası olmasa bile
![]()
Vallaha bence Ali'nin dua tuttuAlakası olmasa bile
![]()
Sakaryalıyı Hiç Sevmem ZatenGıcık Olurum
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Gündemdekiler
Lincoln Geri Mi Dönüyor ?
Galatasaray'dan sorunları nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Lincoln,Galatasaray'ın transfer listesinde yer alıyor.Özkan'ın "hemen onu geri getirin." talimatını vermesiyle Galatasaray'lı yöneticiler dün Brezilya'ya gitmişti.Lincoln'ün eski takımı ile anlaşması an meselesi.Gelişmeleri yarın sizlere bildireceğiz.
Galatasaray'da Rio Mavuba Sesleri..
Bir diğer haber ise Fransa'dan..Lille'nin başarılı kaptanı Rio Mavuba Galatasaray'ın transfer listesinde.Mavuba'nın manejeri bu akşam İstanbul'a geldi ve Galatasaray'lı yöneticiler ile birlikte hava limanından ayrıldılar.Mavuba transferinin yarın netlik kazanması bekleniyor.
Abi ikinci oyuncu iyi ama lincoln bence o kadar iyi değil ama sen bilirsin![]()
Babacarı al derim adam harikalar yaratıyor kendim denedim.Adama 90 maçta 100 gol attırdım düşün.![]()
Kanka Lincoln'ü ne yapcan sen yahuAlex'i al Spartak'taki Lincoln'ü 5'e katlar
![]()
![]()
![]()
Lincoln'e teklif yaptım aslında ama teklifi kabul etse bile kontrat öneremiyoruz ona o yüzden Lincoln işi yatıyor malesef
![]()
The save game couldn't be loaded hatası aldım malesef![]()
![]()
şimdi yeni oyun kurup başka bir takım alacağım farklı bir ligden olacak bu takım.
BSC Young Boys
Yeni takımım İsviçre'den BSC Young Boys.Takım ve lig hakkında kısaca bilgi edinelim..
Young Boys,İsviçre Ligi'nin köklü klüplerinde birisidir.Son 3 sezonda ligi 2. sırada tamamlayan Young Boys,en son şampiyonluğunu 1986 yılında kazandı.Ondan önce ise 1957-1960 seneleri arasında 4 sene üst üste şampiyon oldu.Diğer şampiyonlukları ise 1929,1920,1911,1910,1909,1903 senelerinde oldu.Ligde 10 takım bulunmasına rağmen bütün takımlarında çok güçlü olduğunu unutmamak lazım.Her takım birbirlerini yenebilirler.Bizi en çok son şampiyon Basel,Zurich,Grasshoppers ve Luzern zorlayacaktır.Geçelim Avrupa'ya gitme olayına.Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi Play-off turuna gider.2. Olan takım ise Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesine gider.3. olan Takım(UEFA A.Ligi Play-off),4. Takım(UEFA A.Ligi 3. Ön Eleme),5. takım ise(UEFA A.Ligi 2. Ön Eleme) turuna gider.İsviçre Ligi çok erken başlar.Bu seneki lig 17 Temmuz 2010'da başlayıp 22 Mayıs 2011'de sona erecek.Takımda ilk sene transfer yapma gibi bir planım yok hemen lige başlayıp maçlara geçeceğim.
Last edited by Fearless Coward : 11.Aralık.2010 at 13:11
hayırlı olsun kanka ama İsviçre sıkıcıdır benden söylemesi![]()
Gençler iyi top oynar.Başarılar.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Young Boys KumeyeeeeFener'imi Eledi Onlar
![]()
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Rakibimiz
Ajax oldu.Zor bir eşleşme oldu.Öncelikle elimizden geleni yapacağımızı söylemeliyim.Ajax kağıt üzerinde favori olacak her 2 maçta da.Ama futbolda ne olacağının da hiç bir zaman belli olmadığını unutmayalım.
Şampiyonlar Ligindeki gruplara kalabilirsen çok iyi olur.
Yeni takımında başarılar.
Bellizona 0-5 BSC Young Boys
30. Dakikada 5-0 öne geçtik.Attığımız 5 şutta gol oldu yani.Bundan sonra ise 60 dakika gol sesi çıkmadı ve 5-0 galip gelmesini bildik.Oyuncularım 7-0,8-0'ı yakalayabilirlerdi çok heyecan yaptılar.Boş kaleye kaçan şutlarımız oldu bu hataları Ajax maçında yapmamamız lazım.Ayrıca Bellizona kalecisinide tebrik etmek lazım 5 gol yedikten sonra kendisine geldi.Çok önemli kurtarışlara imza attı daha fazla fark atmamızı önledi.
Last edited by Fearless Coward : 11.Aralık.2010 at 14:14
kariyerin gidişi belli olmuyorbi transfer yapıyon tekrar başlıyon sonra tekrar takım değiştir falan nereye kadar
bu arada başarılar
5 gollü galibiyet iyi olmuş.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.