Kafamın Dağılmasını İstedim
2-3 saat teklifi düşündükten sonra aklımda bir sürü soru işaretleri vardı. NTV Spor yorumculuğunuda düşünmek zorundaydım görevimden önce çok mutluydum işimi yaparken zevk alıyordum. Kafam dağılsın diye Türkiye-Hollanda arasındaki hazırlık maçını izlemeye gittim.Maçı izlerken Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile ayak üstü konuştuk.Yarın ise Gazetede Mahmut Özgenerle konuşurken fotoğraflarımızı çekip gazetede yayınlayıp yanınada yazmışlar yalan haberi.





Hollanda 1 - 0 Türkiye



M.Özgener Rıdvan Dilmen'e " Hocam bugün evet de Hiddink'in yerine getirelim seni basın işini bana bırak, dediği öğrenildi.


Mahmut Özgener dün akşam maçı izlemeye gelen Şeytan Lakaplı Rıdvan Dilmen'e dert yandı. Kimi alsak tutmuyor,olmuyor tepkiler arttı dediği öğrenildi.

Sizce R.Dilmen'i ne gibi şeyler bekliyor ?